Vinski Val Prijateljstva

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
petak, 16 lipnja, 2023 - 19:30 do 23:30
Adresa: 
Opatija - Angiolina Bar
Opatija
Hrvatska

Za sve vinoljupce, ljude dobre volje koji čine dobro pomažući drugima, Rotary klub Rijeka Novi val u suradnji s Rotary klubom Novi Sad Alma Mons poziva Vas na Aukciju vina pod nazivom Vinski val prijateljstva koji će se održati u prekrasnom prostoru Angolina bara u Opatiji, u petak, 16. lipnja 2023. godine s početkom u 19.30 sati.

Ukupni prihod prikupljen prodajom jedinstvenih, pomno odabranih vina regije ići će u korist dvije humanitarne udruge - Centra za kulturu dijaloga (CeKaDe) iz Rijeke te Centra Srce, neprofitne, nevladine organizacije sa sjedištem u Novom Sadu. Djelokrug rada CeKaDe-a prvenstveno je usmjeren ka njihovom programu ‘Moje mjesto pod suncem’, koji je posvećen borbi protiv siromaštva i socijalne isključenosti te promicanju vrijednosti građanske solidarnosti. ‘Srce’ je usmjeren na pružanju emotivne podrške osobama u krizi i prevenciji samoubojstva.

Kroz Vinski val prijateljstva pratit će nas Malvazija Kadum (OPG Ivan Kadum) uz note Glamour House project tima (saksofon, gitara i D.J. ), dok će cijeli program voditi Barbara Udovičić Papeš što će zajednički pridonijeti zajedničkom cilju pozitivnoj večeri.

Nadamo se da Vam se cjelokupna priča dopala, te da ćete se 16. lipnja pridružiti našem Vinskom valu prijateljstva – aukciji Vina u bajnoj Opatiji!

Veselimo Vam se i vidimo se u Opatiji!