Club Event

Humanitarna akcija"Branku Benčini za invalidska kolica"

Rotary club Trakošćan tradicionalno u sklopu manifestacije Noć muzeja organizira humanitarnu akciju.Ove godine Noć muzeja održat će se 31.01.2020. u prekrasnom Dvorcu Trakošćan od 18.00 do 24.00.Dođite,prošećite kroz povijest,počastite se finim krafnama,čajem ili kuhanim vinom i tako pomognete našu akciju u prikupljanju financijskih sredstava za kupnju invalidskih kolica branitelju iz Lepoglave Branku Benčini.

Donacije također možete uplatiti na humanitarni žiro račun HR0623600001502697587 od 20.01 do 20.02 2020.

Veselimo se Vašem dolasku!

Unlimited slots left.

Daj šapu (prikupljanje donacija za pse i mace)

Rotaract Club Zagreb, u suradnji s udrugom Sigurna kućica, poziva vas da se priključite donacijskoj akciji Daj šapu tijekom koje skupljamo hranu i razne potrepštine za naše najdraže njuškice (s naglaskom na pse i mačke)!

Sigurna kućica je udruga koja pomaže napuštenim i nezbrinutim životinjama s područja Velike Gorice, te pomažu udomljavati pse iz skloništa. Kako bi im pomogli da taj rad i brigu svakodnevno nastave, organiziramo akciju kojom udružujemo snage, s ciljem da niti jedna šapica ne ostane neugrijana ove zime, a njuškica gladna!

Unlimited slots left.

Djeca djeci za Božić

I ove godine, razveselimo najmlađe akcijom "Djeca djeci za Božić" prikupljanjem rabljenih ili novih igračaka. 

  • Gdje? 21.12.2019. na gradskom Korzu od 9 do 12 sati
  • Za koga? Ove godine surađujemo s Udrugom za zaštitu žena i djece od obiteljskog nasilja "IRIS" Bjelovar i Udrugom za autizam Bjelovar. 
  • Zašto? Razvijajmo empatiju kod najmlađih i pomozimo potrebitima.

Veselimo se susretu i želimo vam svako dobro povodom nadolazećih blagdana! 

Vaš RC Bjelovar

Unlimited slots left.

Dobrotvorna prodaja slika

Umjetničke slike naslikane su na likovnim kolonijama. Cjelokupni prihod od prodaje slika ide na račun Centra za rehabilitaciju "Mir" u svrhu rekonstrukcije glavne kuhinje.

Centar za rehabilitaciju "Mir" je javna ustanova socijalne skrbi čija je djelatnost pružanje socijalnih usluga djeci sa poteškoćama u razvoju predškolske dobi i odraslim osobama s intelektualnim poteškoćama.

Unlimited slots left.

Stranice