Club Event

Dobrotvorni pub kviz

Rotary E-klub Hrvatska u suradnji s Kviz udrugom Šibenik (KUŠ) i klubom Azimut poziva vas na dobrotvorni pub kviz u

subotu 1.8.2020 s početkom u 20:30h u klubu Azimut u Šibeniku.

Testirajte svoje znanje i koncentraciju, osvojite lijepe nagrade za osvojena prva tri mjesta i usput učinite dobro djelo!

Prikupljena sredstva namijenjena su za stipendije učenika koji su pokazali izvrsnost na natjecanjima u STEM području, a žive na selu ili manjem mjestu.

Unlimited slots left.

Završetak Global Grant projekta Val dobrote za Palčiće

Drage prijateljice i prijatelji,

 

čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na Grill party povodom svečane primopredaje vitalno važnih inkubatora i respiratora rodilištu KBC-a Split, u petak 17. 07.2020. u  20:30 u  hotel Park. 

Humanitarna akcija “Val dobrote za Palčiće” ostvarena je u sklopu zajedničkog Global Grant projekta našeg kluba s prijateljima iz RC Munchen Martinsried, RC Erba Laghi i RC Kočevje te uz financijsku potporu Rotary Internationala, Distrikta 1913 i brojnih donatora. 

Unlimited slots left.

“100 večera”

Drage prijateljice i prijatelji,

Rotary klub Sisak organizira tradicionalnu donacijsku večeru naziva "100 večera" koja će se održati dana 2.listopada 2020 godine u Restoranu Coctail Sisak na adresi Ante Starčevića 27, Sisak s početkom u 19 sati.  Detalje o namjeni prikupljenih sredstava objavit ćemo uskoro kao i službenu pozivnicu.

Veselimo se zajedničkom druženju!

Rotary klub Sisak

Unlimited slots left.

RC Ludbreg - Primopredaja predsjedničkog lanca

U petak 26. lipnja 2020. godine s početkom u 19:30 sati, Rotary klub Ludbreg organizira svečanu primopredaju predsjedničkog lanca. Tom prilikom svečano će se primiti još jedan rotarijanac u članstvo kluba. Uz prigodni program bit će organizirana i tombola za nekoliko umjetničkih slika. Kotizacija iznosi 150 kuna po osobi, a sav prihod iskoristit će se za fond nagrada iz kojeg klub nagrađuje najbolje učenike srednjih škola te najbolje studente Ludbreške regije.

35 slots left.

StandUp #AgainstViolence

LAJNAP komičari stižu u Club 100! I to dvojac bez kormilara, za poželjeti - Saša Turković i Goran Vugrinec! Tandem koji funkcionira savršeno k'o švicarski sat donosi punih 90 minuta najjačih fora i smijeha na bacanje.

Njihove fore ovoga puta neće biti s ciljem da samo nasmiju publiku,nego da budu i dio jedne velike priče. Koja je započela 14.12.2019., a to je ovogodišnja akcija Rotaract kluba Velika Gorica:” STOP NASILJU NAD ŽENAMA”

Unlimited slots left.

Šahovski turnir

Dragi prijatelji,

nakon što smo morali ovaj tradicionalni turnir radi pandemije Covid19 odgoditi, u novom buđenju rotary aktivnosti pozivamo Vas na tradicionalni dobrotvorni prijateljski šahovski turnir u organizaciji Rotary kluba Varaždin jug. Iskušajte svoje šahovsko umijeće i uz kotizaciju od 100,00kn koja uključuje piće po želji i nešto fine hrane, provedite lijepo subotnje prijepodne u rotarijanskom druženju  u prekrasnom prostoru restorana Palatin u Varaždinu.Osigurali smo i priznanja za najbolje...

Očekujemo Vaše prijave i  veselimo se Vašem dolasku.

87 slots left.

Stranice