Tajni sastojak vrhunske prezentacije

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 25 svibnja, 2023 - 20:00 do 21:00
Adresa: 
Sveučilište u Rijeci, Zgrada Sveučilišnih odjela - 027
Rijeka
Hrvatska

Prezentacije ne moraju biti dosadne. Prokušani recepti za pripremu jasnih, zanimljivih i uvjerljivih prezentacija postoje. I često su suprotni od onog što obično radimo ili onog što su nam rekli.

Luka Krejči pokušava smanjiti broj nejasnih, dosadnih i neučinkovitih prezentacija. Kroz vlastitu tvrtku Prezentacija od 2012. godine izveo je više stotina radionica za tvrtke iz raznih industrija te stručnjake različitih profila kao i sve razine menadžmenta. Za klijente je također izradio više stotina prezentacija te brojna individualna savjetovanja i pripreme za izvođenje važnih prezentacija. Kao višegodišnji mentor u lokalnom startup inkubatoru savjetima pomaže timovima predstaviti sebe i svoje ideje u najboljem svjetlu.

Karijeru je započeo u strateškom konzaltingu te zatim vodio odjel strategije u jednom od najvećih regionalnih telekoma. Osim nebrojenih prezentacija, radom na strateškim projektima razvio je sposobnost sagledavanja šire slike, strukturiranja te izvlačenja suštine iz kompleksne materije. Na to se nadograđuje njegov dugogodišnji interes prema dizajnu, arhitekturi te psihologiji. Poslovne prezentacije su tako neobično, ali upravo prirodno sjecište njegovog iskustva, sposobnosti i sklonosti. 2003. završio je Ekonomski fakultet u Zagrebu, a 2011. godine završio je Executive MBA studij na Cotrugli Business School kao najbolji student generacije.

Lokacija: Sveučilište u Rijeci, Zgrada Sveučilišnih odjela - 027
Vrijeme: 25.05.2023 / 20:00