RC Zagreb Gradec i RC Sisak organiziraju donacijsku akciju 5G

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 21 travnja, 2022 - 18:00 do 22:30
Adresa: 
Zoom poveznica
Sisak
Hrvatska

Poštovane/poštovani,

Rotary klub Zagreb Gradec uz suradnju s Rotary klubom Sisak, za svoje rotarijanske prijatelje organizira posebnu donacijsku akciju na kojoj ćete biti u mogućnosti osigurati da se na zidovima vaših domova nađu radovi naših vodećih akademskih umjetnika. Naš član, renomirani akademski slikar Bane Milenković donirao je u dobrotvorne svrhe jedan dio svoje arhive grafika. No, tu su i grafike akademskih slikara Vatroslava Kuliša, Zoltana Novaka , Matka Vekića, Dragice Cvek Jordan, Željka Prsteca , Dimitrija Popovića, Tihomira Lončara, Ivana Lackovića Croate i Vasilija Josipa Jordana.

Namjena ove rotarijanske akcije je nastavak  započete izgradnje kuće za obitelj koja je ostala bez doma u potresu u Grabovcu Banskom kod Petrinje.

Omogućit ćemo da se i Vi  uključite u Akciju 5G 2022  (Gradec gradi grafikama Grubićima u Grabovcu). U katalogu u prilogu su fotografije i cijene grafika koje su donirane za ovu akciju. Možete odabrati jednu ili više grafika, te izvršiti uplatu na  račun RC Zagreb Gradec. Molimo Vas da najkasnije do 20.4.2022. potvrdu o Vašoj uplati uz naznaku broja grafike ili grafika koje ste rezervirali, pošaljete na email adresu krsnik.s@gmail.com.

Oni od vas koji su posebno zainteresirani za pojedino djelo mogu njegovu raspoloživost provjeriti kod naše tajnice Sandre Krsnik (mob 095 515 2024). U slučaju da se više prijatelja javilo za pojedinu grafiku te da nemamo dovoljno njenih primjeraka, prednost imaju oni prijatelji čije smo izraze interesa uz potvrde o uplati prve primili (first come first served).

Podaci za uplatu donacija su sljedeći:

RC Zagreb Gradec
IBAN: HR0823600001101355104
Poziv na broj (model: 99, ostalo prazno)
Svrha: Donacija

Pozivamo Vas da u četvrtak 21.4.2022. u 20 sati sudjelujete on-line u našoj akciji preko Zoom poveznice:

https://us02web.zoom.us/j/89812272973?pwd=WmpFMFpnNVNDSlgvMTRpYTdaVUQvUT09.

Dio članova iz oba Rotary kluba naći će se u živo u Sisku u restoranu Coctail, i čekati Vas da nam se on-line priključite od 19:50 sati. Prodaja grafika počinje u 20 sati , u živo i on line. Tada ćete  moći ponovo vidjeti sve grafike, i imati još jednu priliku da ih odaberete i kupite.

Radujemo se susretu s vama na našoj akciji, te šaljemo
srdačne prijateljske pozdrave,

Dražen Juračić                                                                                Milan Sladojević

Predsjednik RC Zagreb Gradec                                                      Predsjednik RC Sisak