OTKAZANO!!!! Rotary Days of Service - akcija pošumljavanja

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 9 travnja, 2022 - 09:00 do 20:00
Adresa: 
Područje općine Skrad - pošumljavanje
Skrad
Hrvatska

OTKAZANO (zbog loše vremenske prognoze)!!!!!
Nastavno na uspješno provedenu akciju pošumljavanja održanu 13. studenog prošle godine, u suradnji s Rotary E-klubom Hrvatska, organiziramo novi Rotary Days of Service – akcija pošumljavanja. Pošumljavanje će se provesti u suradnji s Hrvatskim šumama u sklopu njihovog programa "Dani zajedničke sadnje". 

Na sudjelovanje u aktivnosti pozvane su prijateljice i prijatelji iz svih Rotary, Rotaract te Interact klubova, kao i općenito svi zainteresirani, a kako bi se upoznali i družili u što većem broju. 
 
Za lokaciju pošumljavanja odabrano je područje općine Skrad, a odabrani datum je 9. travnja 2022. godine. Početak akcije planiran je za 9:00 sati. Nakon ugodno provedenog vremena u prirodi, planiran je nastavak druženja u Skradu. Za potrebe sadnje biti će osiguran potreban alat i zaštitna oprema na samoj lokaciji, kao i osvježenje za i nakon trajanja aktivnosti. 

Sudjelovanje na akciji sadnje je besplatno, a za one koji druženje žele nastaviti u ugodnom abmijentu općine Skrad cijena kotizacije iznosi 100 kn, a za članove Rotaract klubova 50kn. Za članove Interact klubova kotizacija se ne naplaćuje.  Uplatom se ujedno prijavljujete i na sam događaj.

Osoba za kontakt: Toni Holjević

E-mail: toniholjevic@gmail.com

Broj telefona: 099-698-5375