Nikola Borić: Život u šumi

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
srijeda, 18 listopada, 2023 - 18:00 do 21:00
Adresa: 
hotel Admiral
Rudeška cesta 140
Zagreb
Hrvatska

Postoji ono nešto, neopisivo, neobjašnjivo, neodoljivo i očaravajuće u netaknutoj prirodi te životu u kućici koja kao da je izašla iz neke bajke samim time što je na selu, domaćom hranom koju ste sami proizveli i koja konačno da ima neki okus i miris te konstantnoj promjeni kroz dane i godišnja doba koju primjećujemo samo kada smo van betonskih blokova.
Nikola Borić, Život u šumi

 

Želite li saznati više o tome kako je i zašto Nikola Borić zamijenio svoj gradski život selom, a svoju uspješnu karijeru razvojem samoodrživog življenja – pridružite nam se na predavanju u organizaciji RC Zagreb Candor i RC Zagreb Metropolitan.

Predavanje će se održati u srijedu 18.10.2023. u hotelu Admiral s početkom u 18.00 sati i otvoreno je za sve.

Kotizacija je 25€ te uključuje fingerfood i bezalkoholna pića te donaciju za sadnju drveća koju će naša dva kluba uskoro ostvariti. Kotizaciju možete uplatiti barkodom koji je prikazan na pozivnici, odnosno na račun RC Zagreb Candor HR2024020061500133283, a odgovore na sva dodatna pitanja možete dobiti na mimestrbac@gmail.com

Nikola nije često u Zagrebu pa svakako iskoristite ovu priliku za upoznavanje s ultimativnom slobodom koju promovira. Na predavanju ćete također moći kupiti Nikolinu knjigu „Šuma je moj dom“.

Vidimo se!