Zagreb Candor

Adresa
Lukoranska 2
10000 Zagreb
Charter: 
utorak, 6 srpnja, 2021
Tip kluba: 
Rotary klub
Sastanci
Restoran Batak - Golf River Side
Srijedom u 19:30
Detaljnije o klubu: 

Riječ 'Candor' sinonim je za čistoću i sjaj, ali i za bezrezervnu iskrenost, otvorenost i pravednost. Usmjerava viziju kluba i našu posvećenost visokim moralno-etičkim načelima i rotarijanskom poslanju.
Zastupa rotarijanske vrijednosti i ispravlja nas ako ih ne živimo svojim riječima i djelima. 

Sastavljeni smo od članova s višegodišnjim rotarijanskim služenjem i novih prijatelja u našem distriktu, koji osvježuju svojim entuzijazmom i idejama. Naše druženje temelji se na prijateljskom žaru, poštovanju drugačijeg i duhu zajedništva. Na skromnosti i poštenju. Naš rotarijanski stol otvoren je i iskren, direktan i ponekad razbuktan, ali bez zadrški, prikrivanja, sebičnih primisli i osobne dobiti. Dobrodošli ste na svaki candorovski sastanak. 

Služenje našeg kluba već je započelo. Uz podršku Fonda 5.5 Zaklade Solidarna i uz suradnju s prijateljima iz klubova Zagreb Centar i Varaždin 1181 dio smo 4,5 milijuna kuna vrijednog projekta „Rotary za Banovinu“. Naš charter projekt namijenjen je Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb i nabavi, u potresu uništenih, nastavnih sredstava i opreme.

Pridružite nam se.