Kap u tišini - degustacija i aukcija vrhunskih vina

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
srijeda, 15 lipnja, 2022 - 19:30 do 23:00
Adresa: 
Feliksa Peršića 5
Opatija
Hrvatska

Drage prijateljice i prijatelji,

RC Rijeka Novi val organizira degustaciju i aukciju vrhunskih vina naziva "Kap u tišini". Potonji event će se održati u srijedu 15.06.2022. godine, s početkom od 19:30 h, na terasi hotela Ambasador u Opatiji.

Kroz svijet pribavljenih vrhunskih vina, čija je lista poduža, stručno će nas provesti renomirana sommelierka Daniela Kramarić, a osobno će ih predstaviti i vinari Poletti, Matošević, Ipša, Coronica i braća Benvenuti.

Osim ukusne kapljice, pokojeg slasnog manjeg zalogaja te zasigurno i odličnog društva, neće manjkati niti dobre glazbene podloge. Event će s muzičke strane biti popraćen od strane renomiranih mladih hrvatskih glazbenika - Eni Jurišić i Vjekoslava Ključarića.

Cijena kotizacije za ovaj događaj je 200 kn (*za članove Rotaracta 100 kn); uplatnicu možete pronaći ispod među prilozima. Iznos prikupljen na ovaj način, aukcijom te Vašim eventualnim dodatnim donacijama bit će doniran u dobrotvorne svrhe Udruzi gluhih i nagluhih Primorsko goranske županije. Potonja udruga okuplja osobe i djecu oštećena sluha (gluhe, nagluhe i gluho-slijepe), djecu i mlade s umjetnom pužnicom te roditelje djece i mladeži, koji nemaju ili imaju ograničenu radnu sposobnost s ciljem brige, skrbi i rješavanja njihovih svakodnevnih potreba.

Više informacija možete pronaći i na idućem linku: https://rotary-rinovival.hr/projekt/kap-u-tisini/

Kontakt mail za prijave i upite: andrejboric@outlook.com