Humanitarni koncert EmpaTI&JA Budimo podrška

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
ponedjeljak, 6 svibnja, 2024 - 20:00 do 22:30
Adresa: 
Trg Stjepana Radića 4
Zagreb
Hrvatska

Imajući na umu porast potrebe za stručnom pomoći djeci i mladima s emocionalnim i ponašajnim teškoćama Rotary 1242 Zagreb je pod pokroviteljstvom Distrikta pokrenuo humanitarnu akciju koja doprinosi razvoju terapijskih mogućnosti i tretmana Poliklinike i Dnevne bolnice za zaštitu mentalnog zdravlja djece Klinike za dječje bolesti Zagreb, te provođenju preventivnog programa kroz psihoedukacijske radionice.
Cilj akcije je osvijestiti društvo o alarmantnoj potrebi zaštite mentalnog zdravlja djece i mladih te pružiti podršku Poliklinici za dječju i adolescentnu psihijatriju Klinike za dječje bolesti Zagreb za potrebe kronično bolesne i dugo hospitalizirane djece.
Prikupljenim sredstvima financirat će se provođenje programa prevencije u obliku niza aktivnosti u cilju promicanja i zaštite mentalnog zdravlja djece i mladih kroz edukacije i rano prepoznavanje rizika.Program će provoditi Poliklinika za dječju i adolescentnu psihijatriju Klinike za dječje bolesti Zagreb i Dnevne bolnice za zaštitu mentalnog zdravlja kronično bolesne djece i dugo hospitalizirane djece u Klinici za dječje bolesti Zagreb. 

Koncert EmpaTI&Ja predstavit će vrhunac djelovanja i akcija brojnih klubova unutar Distrikta 1913 posebno posvećenima brizi za mentalno zdravlje. Vidimo se u Lisinskom!