Koncert/Predstava

"Orašar" u Hrvatskom narodnom kazalištu

Znate li da ćemo ove godine imati Rotary Orašara?

U predblagdansko vrijeme, Rotary klub Zagreb Agram omogućio je svim rotarijancima i prijateljima da uživaju u novoj izvedbi popularnog baleta "Orašar" u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Predstava će se održati u petak, 6.12.2019. godine u 19:30 sati.

Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je potrebama OŠ Grigora Viteza.

Rotary klub Zagreb Agram podupire rad Osnovne škole Grigora Viteza koja već dugi niz godina uspješno provodi integraciju djece s teškoćama u razvoju u redovni osnovnoškolski sustav.

280 slots left.

Humanitarni koncert "Budi tu"

Osmu godinu zaredom Rotary Club Rijeka organizira humanitarnu akciju „BUDI TU“, čiji je prihod prethodnih godina bio namijenjen uređenju i opremanju Klinike za pedijatriju KBC Rijeka, a slijedom želje utemeljitelja Zaklade „Viktor Ružić“ dr. Viktora Ružića, posljednje dvije godine prihod akcije namijenjen je stipendiranju mladih daroviti učenika i studenata i potrebama zajednice, poput opremanja i nabavke posebne opreme za slijepu i slabovidnu djecu u Osnovnoj školi Pećine u Rijeci.

Unlimited slots left.

Novogodišnji koncert - Opera "Trubadur"

Rotary klub Slavonski Brod i ove godine objavljuje natječaj za nagrađivanje najboljih učenika i studenata “Izvrsnost je IN”. U sklopu akcije "Izvrsnost je IN" organiziramo novogodišnji koncert - Opera "Trubadur"- drama u četiri dijela Giuseppea Verdija u izvedbi HNK Osijek.

Pozivamo sve zainteresirane prijateljice i prijatelje da nam se pridruže na operi. Dostupnost karata možete provjeriti na e-mailu rotarysbtajnik@gmail.com.

399 slots left.

Kazališna predstava

RC Zagreb Dora sa zadovoljstvom vas poziva na humanitarnu predstavu " Ja od jutra nisam stao" u kazalište "Kerempuh", 12. prosinca 2019., u 20,00 sati sa ciljem da svi zajedno podržimo školovanje štićenika iz SOS Dječjeg sela, Ivana u obrtničkoj strukovnoj školi Velika Gorica ( program MIG/MAG).  Svi smo svjesni danas kako su obrtnička zanimanja u velikom deficitu u Hrvatskoj  i kako su ona nužna za svakodnevne aktivnosti našeg društva.

249 slots left.

Humanitarna predstava " Ja, Tata "

Rotary klub Opatija organizira humanitarnu akciju, ovog puta  pod nazivom „Komedijom protiv tragedije“. S tim ciljem u četvrtak, 9. svibnja u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji održat će se kazališna predstava „Ja tata“ u izvedbi Umjetničke organizacije Teatroman iz Zagreba. Prihod od ulaznica koje će biti 90 kuna za parter i 70,00 kn za balkon, donirat će se za obnovu u nedavnom požaru do temelja uništenog stana Aleksandra Radetić iz Opatije.

Unlimited slots left.

Stranice