Koncert/Predstava

Predstava Teatra EXIT "Dvoje"

Dobrotvorna predstava Teatra EXIT Dvoje, autora Jima Cartwrighta, u režiji Matka Raguža te u izvedbi Bojane Gregorić-Vejzović i Dražena Čućeka. Ulaznice po cijeni 100,00 kn (parter), 150,00 kn (loža) te 50,00 kn (balkon) mogu se kupiti na blagajni HNK u Varaždinu i u galeriji Klarić.

346 slots left.

"Ususret Božiću" - tradicionalni donacijski koncert Rotary kluba Dubrovnik u suradnji sa Dubrovačkim simfonijskim orkestrom

"Ususret Božiću" - tradicionalni donacijski koncert Rotary kluba Dubrovnik u suradnji sa Dubrovačkim simfonijskim orkestrom, Franjevački samostan, ckrva Male braće, 12. prosinca 2019. godine u 20,00 sati.

U programu sudjeluje: Dubrovački simfonijski orkestar, Marc Tardue, dirigent; Terezija Kusanović, mezzosopran; Maja Grgić, vokal; Klapa Kaše

Izvest će se djela autora:V. Dragojević, Đ. Jusić, C. Franck, G. F. Händel, R. V. Williams, M. Tormé, R. Burns, G. Bizet te tradicionalni napjevi.

Unlimited slots left.

BOŽIĆNA HUMANITARNA PREDSTAVA - KNEGINJA ČARDAŠA

U sklopu tradicionalnih humanitarnih priredbi povodom Božića, organiziranih od strane Rotary kluba Osijek, dana 14.12.2019. godine, s početkom u 19,00 sati, u HNK u Osijeku, izvesti će se opereta Emmericha Kalmana, Kneginja čardaša. Posebno za ovu prigodu, u izvedbi će uz izvođače HNK iz Osijeka, sudjelovati i Mađarsko nacionalno kazalište iz Budimpešte. 

Zadovoljstvo nam je pozvati sve zainteresirane prijatelje na ovaj izniman događaj, koji će zasigurno ispuniti očekivanja ljubitelja operete, a svojim ćete dolaskom doprinijeti u ostvarenju humanitarnih projekata RC Osijek.

28 slots left.

Labuđe jezero u HNK: "DA USPIJU"

Rotary klub Zagreb - Donji grad 2020. godinu počinje s humanitarnom akcijom "DA USPIJU", kojom će se prikupljati sredstva za opremanje kabineta za logopediju i senzornu motoriku "Centra za odgoj i obrazovanje Tuškanac". Akcija predstavlja nastavak našeg dosadašnjeg humanitarnog djelovanja pod krilaticom "MOGU SVE".

377 slots left.

Osmijeh se vraća u grad

Dragi prijatelji,

Osobita nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na sada već tradicionalnu humanitarnu stand-
up večer „Osmijeh se vraća u grad“, koja će se održati 10.12. 2019. s početkom u 18:30 h
u Back Baru restorana Plan B (Ulica Slobode 16a, 21000 Split).

90 slots left.

Tradicionalni predbožićni koncert "20 godina služenja"

Kao i prethodnih godina RC Zagreb Gradec organizira tradicionalni predbožićni koncert, ove godine pod motom "20 godina služenja". Koncert će se održati u muzeju Mimara, 19. prosinca 2019. u 19 sati. Na glasoviru nastupaju Lana Genc i Roland Grlica. Ovo je jedno od zbivanja kojim RC Zagreb Gradec obilježava svoju dvadesetu obljetnicu. Dobrodošli!

126 slots left.

JOMA - božićni Jazz koncert Rotary kluba Zagreb Centar

Jazz orkestar Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu (JOMA), sastavljen od studenata „ozbiljne“ glazbe velika je novost na našoj glazbenoj sceni. 

Pozitivna energija studenata Muzičke akademije te strast i inspiracija koju iskazuju svirajući i improvizirajući, potaknule su Rotary klub Zagreb Centar na predstavljanje njihovih dosega na koncertu, koji ćemo slušati i gledati 13. prosinca u novoj Dvorani „Blagoje Bersa“ Muzičke akademije u 19:30 sati. 

Unlimited slots left.

"Orašar" u Hrvatskom narodnom kazalištu

Znate li da ćemo ove godine imati Rotary Orašara?

U predblagdansko vrijeme, Rotary klub Zagreb Agram omogućio je svim rotarijancima i prijateljima da uživaju u novoj izvedbi popularnog baleta "Orašar" u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Predstava će se održati u petak, 6.12.2019. godine u 19:30 sati.

Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je potrebama OŠ Grigora Viteza.

Rotary klub Zagreb Agram podupire rad Osnovne škole Grigora Viteza koja već dugi niz godina uspješno provodi integraciju djece s teškoćama u razvoju u redovni osnovnoškolski sustav.

263 slots left.

Humanitarni koncert "Budi tu"

Osmu godinu zaredom Rotary Club Rijeka organizira humanitarnu akciju „BUDI TU“, čiji je prihod prethodnih godina bio namijenjen uređenju i opremanju Klinike za pedijatriju KBC Rijeka, a slijedom želje utemeljitelja Zaklade „Viktor Ružić“ dr. Viktora Ružića, posljednje dvije godine prihod akcije namijenjen je stipendiranju mladih daroviti učenika i studenata i potrebama zajednice, poput opremanja i nabavke posebne opreme za slijepu i slabovidnu djecu u Osnovnoj školi Pećine u Rijeci.

Unlimited slots left.

Novogodišnji koncert - Opera "Trubadur"

Rotary klub Slavonski Brod i ove godine objavljuje natječaj za nagrađivanje najboljih učenika i studenata “Izvrsnost je IN”. U sklopu akcije "Izvrsnost je IN" organiziramo novogodišnji koncert - Opera "Trubadur"- drama u četiri dijela Giuseppea Verdija u izvedbi HNK Osijek.

Pozivamo sve zainteresirane prijateljice i prijatelje da nam se pridruže na operi. Dostupnost karata možete provjeriti na e-mailu rotarysbtajnik@gmail.com.

399 slots left.

Stranice