Bradata Aukcija

Klub: 
Split Plus

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 3 prosinca, 2022 - 12:00 do 23:00
Adresa: 
Slobode ul. 16A, GRIPE, PUB PLAN B
Split, Hrvatska
Hrvatska

Vrime prolazi, al' bradata aukcija ostaje!
S punom šakom brade vas obavještavamo kako i ove godine brijemo najhrabrije brade i brkove.

Bradata aukcija“ je netipična humanitarna akcija i dio globalne akcije Movember, a provodi se na način da pozovemo muškarce da prestanu s brijanjem u studenom te odrede „cijenu“ svoje brade po kojoj su spremni obrijati se. Ukoliko se sakupi dovoljno donacija za tu bradu, osoba se obrije na „Bradatoj aukciji“ prve subote u prosincu, a sakupljena sredstva „Bradata“ donira Županijskoj ligi protiv raka Split.

Bradatu prati neizmjeran entuzijazam Splićana pa smo tako na posljednjem izdanju sakupili oko 250.000 kuna što je Bradatu pozicioniralo među najuspješnije individualno organizirane humanitarne akcije u državi. Ove godine bismo željeli ponoviti ili čak premašiti taj uspjeh, a da bismo u tome uspjeli potrebne su nam jedinstvene i prepoznatljive brade i brkovi, ali i donacije tvrtki te vas ovim putem molimo za istu. Može se izvršiti direktnom uplatom na račun „Županijske lige protiv raka Split“ na broj računa kod OTP banke IBAN: HR7024070001500328251 (opis plaćanja – za Bradatu Aukciju).

Cilj akcije se izražava u podizanju svijesti o raznim oblicima karcinoma s posebnim naglaskom na karcinom prostate kod muškaraca. Sva prikupljena sredstva ove godine bit će iskorištena za edukaciju i podizanje svijest među stanovništvom o raznim oblicima malignih oboljenja.

„Bradata“ se ove godine održava po peti put u subotu, 3. prosinca u pubu Plan B u Splitu, s početkom u 12 pa sve do večernjih sati. Akciju organizira Županijska liga protiv raka Split uz partnere: Ka'brada, Rotary klub Split Plus, Kazinoti & Komenda i PromoPlan.

Više pogledajte na facebook stranici: https://www.facebook.com/bradata.aukcija