Beer pong turnir

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
petak, 13 prosinca, 2019 - 20:00
Adresa: 
Ilica 16
Zagreb
Hrvatska

Nakon dvogodišnje pauze, vraćamo se još jači s novim izdanjem Rotaract Beer Pong turnira. Prostor održavanja je novi Hangout Hotel u Ilici 16.

[PRIJAVE]
Pošalji svoje ime i ime svog teammatea nama u FB inbox/ Insta DM (može i ime tima ako imate) i imaš osigurano mjesto u turniru!
(Zbog velikog interesa u prijašnjim izdanjima turnira, preporučamo da se što prije prijavite jer je broj parova ograničen)

Ako ne planiraš igrati, ulaz je besplatan, a cugu osigurava Hangout bar, po student friendly cijenama!

[DETALJI IGRE]
Turnir će se igrati u parovima raspodijeljenjiih u skupine, svaki tim će prvo igrati minimalno dvije igre i na temelju rezultata tih rezultata najbolji prolaze dalje u fazu turnira s kojom ćemo doći do 3 najbolje ekipe, koje će dobiti zaslužene nagrade!

Ukoliko se dogodi da su rezultati unutar skupine izjednačeni, poredak se formira po sljedećem principu:
- na temelju "gol-razlike" odredi se par koji je najlošiji i ne prolazi dalje
- dva para prolaze dalje, a njihovo mjesto unutar skupine formira se iz njihovog međusobnog ogleda

Kotizacija za turnir je 40 Kn po osobi (80 Kn po paru), s tim da je pivo za igru tijekom cijelog turnira za timove plaćeno! Tako da ne igrate samo za nagradu i naravno vječnu slavu, već i dodatnu cugu!

[O HUMANITARNOJ AKCIJI]
Sav prihod od kotizacija i donacija biti će doniran za pomoć Kristianu Jukiću, studentu zagrebačkog Pravnog fakulteta, kojemu je dijagnosticiran karcinom središnjeg živčanog sustava. Za liječenje ove zloćudne bolesti, potrebno je prikupiti između 100 i 150 tisuća eura kako bi Kristian mogao otići u njemačku kliniku Universitäts Klinikum Heidelberg na liječenje.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju te da ćemo uz zabavu i druženje poduprijeti ovaj plemeniti cilj i pomoći Kristijanu.