Art - pazar

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 6 svibnja, 2023 - 11:00 do 18:00
Adresa: 
Trg Matije Vlačića Flaciusa 2
Rijeka
Hrvatska

Rotary klub Rijeka Novi val organizira Art pazar - umjetničko-humanitarnu manifestaciju koja će se održati 6. svibnja u Rijeci, na terasi bara FinoVino.

Adresa: Trg Matije Vlačića Flaciusa 2
Vrijeme: 6. svibnja, od 11:00 do 18:00 sati

Event je namijenjen prezentaciji i prodaji umjetnina, primijenjenih umjetničkih predmeta, dizajnerskog nakita, modnih dodataka, antikviteta i second hand odjeće.

Cilj Art pazara je okupiti i promovirati kreativno bogatstvo i rad domaćih umjetnika, primijenjenih umjetnika i dizajnera te posjetiteljima omogućiti kupnju kvalitetnog, originalnog i unikatnog proizvoda.

Osim promocije lokalnih brendova i umjetnika, čitava manifestacija ima i jedan viši, humanitarni cilj. Svi prihodi prikupljeni prodajom predmeta na Art Pazaru namijenjeni su Inicijativi Čisto podzemlje koja će sredstva iskoristiti za čišćenje spilja u okolici Rijeke. Već 13. i 14. svibnja lokalno speleološko društvo krenut će u akciju čišćenja Tečajske prvomajske jame koja se nalazi u zaleđu Kastva i u kojoj se nalazi oko 2 kubika otpada.

Ukoliko želite sudjelovati na Art pazaru kao izlagač javite se na info@rotary-rinovival.hr. U svakom slučaju, veselimo se vidjeti vas 6. svibnja i svi skupa zajedno 'zapazariti' uz čašu vrhunskog vina.