18. Rotary bal (humanitarna aukcija slika)

Klub: 
Koprivnica

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
petak, 28 listopada, 2022 - 19:00 do 23:00
Adresa: 
Ul. Hrvatske državnosti 9
Koprivnica
Hrvatska

Već po 18. puta čast nam je pozvati sve prijateljice i prijatelje na humanitarnu aukcija slika koja će se održati 28. listopada 2022. u 19h u u Hotelu Podravina u Koprivnici. Riječ je o značajnoj tradiciji koja posvjedočuje visoku razinu društvene odgovornosti, samosvijesti, empatije i solidarnosti članova RC Koprivnica sa potrebama lokalne zajednice. Cilj ove akcije je prikupljanje sredstava koja su namijenjena za stipendiranje talentiranih učenika slabijeg imovnog stanja u koprivničkoj i đurđevačkoj gimnaziji.

Ovaj veliki i tradicionalni projekt ne bi se mogao realizirati bez nesebične pomoći podravskih i drugih umjetnika (iz Koprivnice, Đurđevca, Varaždina, Čakovca, Zagreba, Kloštra Podravskog i drugih mjesta), koji već godinama pomažu na izravan način – poklonom svoga rada za humanitarnu aukciju. Postoji sada već i lijepa lista autora koji godinama – neki i kontinuirano od prve priredbe – svojim udjelom pomažu uspjehu aukcije. Toga uspjeha, pak, ne bi bilo da nema kupaca umjetnina, koji kolekcioniranje ne tretiraju uvijek samo kao ulagački čin ili kao potvrdu svoje senzibiliziranosti za umjetnost nego kao društveno odgovoran čin.

Stoga, dragi naši prijatelji, veselimo se vašem dolasku i sudjelovanju u 18. humanitarnoj aukciji slika.

Kotizacija: 250 kn

U slučaju da niste u mogućnosti nazočiti Rotary balu, a želite pomoći ovu akciju, broj žiro računa za novčane donacije je HR7523860021552002121, Podravska banka d.d. Koprivnica.