Završetak humanitarne akcije RCZg Gornji grad "Nisi sama -ideš s nama"

Slika korisnika Sanja Brkić
Sanja Brkić 19 ožujka, 2023 - 21:01

Rotary klub Zagreb Gornji Grad i formalno je završio super uspješnu humanitarnu akciju, koncert u HNK pod nazivom "Nisi sama-ideš s nama" u svrhu prijevoza onkoloških pacijentica na kemoterapije.

Na račun udruge "Nismo same" uplaćen je iznos od 21.362,82 EUR. Predsjednik kluba Ernest Vlačić predsjednici udruge Ivani Kalogjeri  predao je i simboličan ček na isti iznos. 

Puna dvorana HNK, vrhunski glazbeni doživljaj u izvedbi Martine Filjak, Lane Kos, Monike Leskovar i Gordana Tudora, te dobra zabava nakon svega donijela je i značajan prihod, što je bio kratkoročni cilj akcije.Dugoročni cilj je bio pokrenuti razgovore sa ministarstvom zdravstva o pronalaženju načina financiranja prijevoza onkoloških pacijenata . Ministar Beroš osobno je prisustvovao  koncertu, a prvi radni sastanak ministra i udruge je održan 13.3. 

Iako je ovo bio kraj akcije, nije kraj suradnje između udruge " Nismo same" i našeg kluba. Ovo je početak jednog lijepog prijateljstva.

Zahvaljujemo svim rotarijanskim prijateljima i brojnim sponzorima na podršci . Veselimo se novim projektima našeg kluba.