Humanitarni koncert "Nisi sama-ideš s nama" HNK Zagreb

Slika korisnika Sanja Brkić
Sanja Brkić 19 veljače, 2023 - 15:10

12.2.2023. u HNK Zagreb održan je humanitarni koncert pod nazivom "Nisi sama-ideš s nama", a u oganizaciji Rotary kluba Zagreb Gornji Grad. Nastupale su Martina Filjak klavir, Lana Kos sopran, Monika Leskovar violončelo, te Gordan Tudor saksofon. Sav prihod od koncerta bit će uplaćen udruzi Nismo same, a za projekt prijevoza onkoloških pacijentica na kemoterapije.

Projekt je po svim parametrima bio vrlo uspješan:Ispunjen HNK, odličan koncert, dobra energija i veseli domjenak nakon koncerta garantirali su ugodno druženje publike, mahom rotarijanaca. Ono što je najvažnije prikupljen je planirani iznos sredstava (oko 20.000 eur-točan iznos nakon izvještaja).što je oko trećina godišnjih potreba udruge za prijevoz. Također ministar zdravstva Vili Beroš koji je i sam bio nazočan  koncertu u ime pokrovitelja, ministarstva zdravstva, dogovorio je sastanak sa predsjednicom udruge Ivanom Kalogjera , te najavio mogućnost daljnje pomoći kroz financiranje projekta putem fondova EU.

Hvala svima na svesrdnoj podršci.Još jednom smo pokazali da su rotarijanska srca velika, te da ispunjavamo svoju misiju služenja zajednici.