"OSTANAK" - Savjetodavno-ekonomska potpora malom proizvodno orijentiranom gospodarskom subjektu

Poslovno unaprijediti jedan ili više malih gospodarskih subjekata (obrt, radionica, zadruga ili obiteljska farma), povećati im ekonomsku učinkovitost i omogućiti novo zapošljavanje.

Rotary klub Zagreb Sljeme u okviru svog programa „Ostanak“ za projekte u 2019/20. godini, objavljuje javni poziv fizičkim i pravnim osobama na području Slavonije i Baranje, da prijave svoje projekte za pokretanje ili unapređenje poslovanja kako bi ostvarili savjetodavno-financijsku potporu Kluba.

Rotary klub Zagreb Sljeme daje svoj doprinos općem društvenom nastojanju zaustavljanja iseljavanja mladih iz Hrvatske.

Kao korisnici potpore prihvatljiva su obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), zanatske radionice, obrti, zadruge, start-up i drugi slični proizvodno-orijentirani gospodarski subjekti.

Rotary klub Zagreb Sljeme će temeljem kriterija koji su sastavni dio ovog javnog poziva odabrati 1-2 korisnika kojeg će poduprijeti financijski (nabava roba i usluga) i savjetodavno (profesionalne usluge poslovnog savjetovanja) u cilju njegovog poslovnog unapređenja. Ukupna vrijednost potpore može iznositi do 100,000.00 kn.

Financijsko-savjetodavna potpora dodjeljuje se korisnicima u formi donacije (bespovratna pomoć) na temelju prethodno provedene stručne analize i u njoj utvrđenih potreba, u vidu financijskih sredstava, materijalnih dobara i stručnih usluga, a sa svrhom kupovine strojeva i opreme, profesionalne edukacije, unapređenja prodaje i sl.

Cjelovite informacije o javnom pozivu, kriterijima odabira, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave dostupne su na mrežnim stranicama Rotary kluba Zagreb Sljeme:

http://www.zagreb-sljeme-rotary.hr/ostanak

Tip projekta:

Lokacija: 
Podrucje Slavonije i Baranje
Hrvatska
Razdoblje: 
nedjelja, 1 prosinca, 2019 - 22:00 do petak, 1 svibnja, 2020 - 22:00