Veliko srce za veliki osmijeh

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
srijeda, 31 siječnja, 2024 - 20:00 do 23:00
Adresa: 
Klub Kazališta Komedija - Kontesa Ul. Augusta Cesarca 2
Zagreb
Hrvatska

POPUNJENO

Rotary Klub Zagreb Ilica organizira donatorsku glazbenu večer „Veliko srce za veliki osmijeh“ za Udrugu „Salve“ u svrhu jačanja mentalnog zdravlja roditelja djece s razvojnim teškoćama s ciljem pronalaska stručne pomoći i zajednice razumijevanja koja prevenira nadolazeće izazove kontinuiranom brigom o roditeljima i njihovom jačanju mentalnog zdravlja.

Kada su životne situacije i izazovi veći od trenutnih kapaciteta osobe da se s njima nosi nastupa stanje stresa koje narušava mentalno zdravlje, i to prividnim osjećajem bespomoćnosti i bezizlaznosti koja nas preplavljuje, stoga je važno znati da oko nas postoje udruge i zajednice koje nam donose rješenja i uvide u to da uvijek imamo dovoljno snage svladati sve izazove koje nam je život dao.

Roditeljsko izgaranje je stvarno jer nitko ne može sve. Mit o svemogućim super-herojskim roditeljima koji uvijek mogu sve s osmijehom na licu je roditeljski san koji se može dohvatiti i ispuniti. Treba samo dati sebi dopuštenje i prihvatiti pomoć koja nam daje nadu da sve može biti i jest za nas dobro.

Osiguravanjem donacija omogućavamo financijska sredstva za projekt Udruge „Salve“ naziva „Veliko srce za veliki osmijeh“: Podrška mentalnom zdravlju roditelja djece s razvojnim teškoćama.

Projekt „Veliko srce za veliki osmijeh“ usmjeren je na pružanje podrške roditeljima djece s razvojnim teškoćama čiji je cilj stvoriti stabilno okruženje u kojem roditelji mogu pronaći resurse, stručnu pomoć i zajednicu razumijevanja za sve one roditelje koji imaju potrebu i želju jačanja svog mentalnog zdravlja savjetodavnom podrškom tijekom izazovnih životnih razdoblja. 

Donacije možete uplatiti na IBAN: HR1924020061100931159 SWIFT/BIC: ESBCHR22 

uz prijavu na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetW1z0GLjqP5LCUyl8KugtcdsDMKOX0Y9neat7ZoOYkvjwwA/viewform?usp=sf_link

 

Detalji na letku u privitku.