Suzana Horvat Kutle: „Sadržaj i izazovi rada Caritasa Zagrebačke nadbiskupije u skrbi za djecu i mlade bez adekvatne roditeljske skrbi"

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
srijeda, 18 svibnja, 2022 - 19:00 do 21:00
Adresa: 
Hotel Westin, I. Kršnjavoga 1
Zagreb
Hrvatska

Dragi prijatelji,

pozivamo vas na predavanje gđe. Suzane Horvat Kutle, voditeljice Caritasovog Sektora usluga socijalne skrbi. Cilj predavanje je podići svijest o problemima s kojima se ova i slične službe svakodnevno susreću u svom radu te potaknuti našu Rotary zajednicu na aktivnije sudjelovanje i pomaganje djeci i mladima bez adekvatne roditeljske skrbi.

Suzana Horvat Kutle rođena 1961.g u Zagrebu, dobitnica Rektorove nagrade, magistra socijalne pedagogije, s radnim iskustvom u struci od gotovo 40 godina.

Profesionalne i stručne kompetencije, uz mnogobrojna daljnja stručna obrazovanja, počinje graditi kroz rad u domovima i ustanovama socijalne skrbi – Centar za odgoj djece i mladih Dugave, Centar za socijalnu skrb , udrugu SOS Dječje selo Hrvatska pri kojoj osmišljava SOS-Društveno razvojni centar kao današnji model i primjer dobre prakse u sustavu SOS-dječjih sela u svijetu, udruzi za liječenje od ovisnosti Zajednica Susret, te ministarstvu zdravstva, pravosuđa i socijalne skrbi - u kojem je završno bila savjetnica ministra u kabinetu.

Godine 2019. ulazi u Caritas Zagrebačke nadbiskupije kao voditeljica Kuće u Brezovici za zbrinjavanje djece i osoba s invaliditetom, a unazad nepunih 2 godine radi na mjestu voditeljice Caritasovog Sektora usluga socijalne skrbi.

 Veselimo se vašem dolasku!