StandUp #AgainstViolence

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
nedjelja, 14 lipnja, 2020 - 19:30 do 23:00
Adresa: 
Zagrebačka 37
Velika Gorica
Hrvatska

LAJNAP komičari stižu u Club 100! I to dvojac bez kormilara, za poželjeti - Saša Turković i Goran Vugrinec! Tandem koji funkcionira savršeno k'o švicarski sat donosi punih 90 minuta najjačih fora i smijeha na bacanje.

Njihove fore ovoga puta neće biti s ciljem da samo nasmiju publiku,nego da budu i dio jedne velike priče. Koja je započela 14.12.2019., a to je ovogodišnja akcija Rotaract kluba Velika Gorica:” STOP NASILJU NAD ŽENAMA”

Projekt je namijenjen za Sigurnu kuću koja je smještena na tajnoj lokaciji na prostoru Zagrebačke županije i služi za potrebe smještaja, psihološke pomoći te utočišta za žrtve obiteljskog nasilja. Cilj naše akcije je pomoći im novčano kako bi se obnovila kompletna unutarnja stolarija i poboljšali životni uvjeti štićenika sigurne kuće. 

Kako biste na vrijeme imali svoje mjesto, moguće je rezervirati stol porukom na broj 0995100853,u inbox Rotaract kluba Velika Gorica i na mail rotaractvelikagorica@gmail.com.

Karte u pretprodaji možete kupiti online putem obrasca https://docs.google.com/forms/d/1P9xicQTRxiXM_-ZjAtv7T-bjC5mSBwRz4EdhzaMQ-e8/viewform?edit_requested=true po cijeni od 40 kuna te uplate izvršiti na IBAN: HR3623600001502770573 ,a potvrdu o uplati poslati na mail rotaractvelikagorica@gmail.com , a na dan eventa na ulazu po cijeni od 50 kuna.

A da se uvjerite da smijeha neće nedostajati donosimo vam par crtica o radu i životu našeg dvojca!

TKO JE SAŠA TURKOVIĆ?

Otac, suprug, biznismen i najstariji komičar LAJNAP COMEDY kolektiva. Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k'o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom. No zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha.

Saša je komičar čiji će vas nastup oduševiti ležernošću izvedbe i opuštenom smijehu koji će vas okrijepiti.

TKO JE GORAN VUGRINEC?

Zagrebački komičar s deset godina iskustva. Suosnivač i član komičarske grupe LAJNAP COMEDY. Na pozornici baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama. U nastupima obuhvaća teme iz života - od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.