Smijehom protiv korone: "Ocat i sin"

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 23 travnja, 2020 - 20:00 do 23:00
Adresa: 
Zagreb
Zagreb
Hrvatska

Rotary Club Zagreb City 1850 vas poziva na online premijeru nahvaljene predstave „Ocat i sin“ koja će se održati ovaj četvrtak, u 20h, na Microsoft Teams platformi - http://tiny.cc/kv0fnz

Vrijeme je da se malo smijehom borimo protiv korone i našim samostalnim umjetnicima, koji su preko noći ostali bez primanja zbog zabrane rada kazališta i dvorana, pomognemo u ovim teškim vremenima.

Naši poznati domaćini Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar pokazat će nam generacijski jaz oca i sina. Dok otac predstavlja stariju generaciju koja teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Pogotovo danas, kada smo svi s djecom 24 sata dnevno dobro dođe razumjeti kako oni razmišljaju i uz to - dobro se nasmijati. Smijeh liječi sve rane.

Nakon zabavnog programa, slijedi edukativni. Zuhra će se ukratko osvrnuti na probleme koji su snašli pripadnike zajednice samostalnih umjetnika u Hrvatskoj te odgovarati na pitanja gledatelja.

Event je besplatan, odnosno predstavu financira RC Zagreb City 1850, no pozivamo vas da napravite simboličnu donaciju koju ćemo potom dodatno usmjeriti našim samostalnim umjetnicima.

Rotary Zagreb City 1850

IBAN HR9124020061100921909

Opis: Donacija za predstavu