Pub quiz “Uz tvoje znanje, Josip će imati problem manje!” vol.2

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
petak, 1 travnja, 2022 - 20:00
Adresa: 
Lavoslava Ružićke 66
Zagreb
Hrvatska

Drage prijateljice i prijatelji,

Rotaract klub Zagreb ove godine ponovno održava, drugi po redu, Pub quiz “Uz tvoje znanje, Josip će imati problem manje!” koji će se održati 01. travnja 2022. godine s početkom u 20:00 sati. 

Sva sredstva od donacija ići će kao i prvi put u svrhu ugradnje mostova i zubnih implantanata Josipu S. Josip je dvadesetogodišnji mladić iz Nove Gradiške koji je od ranog djetinjstva bio bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a sa 16 godina dijagnosticirana mu je akutna limfoblastična leukemija. Liječenje odnosno kemoterapije oštetile su mu i uništile velik dio zubi te mu to danas uvelike utječe na kvalitetu života, stoga ćemo mu svi zajedno omogućiti novi početak i bolju kvalitetu života!

Prijaviti se možete kao ekipa do 4 osobe ili pojedinačno. U slučaju da se prijavljujete pojedinačno mi ćemo se potruditi pronaći Vam ekipu. Donacija iznosi 30,00 kuna po osobi, a opisu uplate molimo Vas da navedete: "Donacija za pub quiz i naziv tima ili osobe za koju uplaćujete". Donacije se uplaćuju na IBAN HR2023400091110050409 otvoren u PBZ banci. Donirati možete i bez sudjelovanja na kvizu te u tom slučaju ljubazno Vas molimo da u opis plaćanja navedete samo: "Donacija".

Prijave se zaprimaju putem Google forme do popunjenja svih mjesta. U slučaju da se sva mjesta ne popune putem Google forme, prijave su također moguće i na licu mjesta uplatom u gotovini.

Google forma za prijave

Vidimo se u IQ baru na adresi Lavoslava Ružićke 66.

Vaše prijateljice i prijatelji,

Rotaract klub Zagreb