Pub quiz "Uz tvoje znanje Josip će imati problem manje!"

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
srijeda, 15 prosinca, 2021 - 20:00 do 23:45
Adresa: 
Trg John F. Kennedy 6b
Zagreb
Hrvatska

Drage prijateljice i prijatelji, 

Rotaract klub Zagreb ove godine održava Pub quiz koji će se održati dana 15. prosinca 2021. godine s početkom u 20:00 sati!

Sva sredstva od donacija ići će u svrhu ugradnje mostova i zubnih implantanata Josipu S. Josip je dvadesetogodišnji mladić iz Nove Gradiške koji je od ranog djetinjstva bio bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a sa 16 godina dijagnosticirana mu je akutna limfoblastična leukemija. Liječenje odnosno kemoterapije oštetile su mu i uništile velik dio zubi te mu to danas uvelike utječe na kvalitetu života, stoga ćemo mu svi zajedno omogućiti novi početak i bolju kvalitetu života!

Prijaviti se možete kao ekipe do 4 osobe ili pojedinačno. U slučaju da se prijavljujete pojedinačno mi ćemo se potruditi pronaći Vam ekipu. Donacija iznosi 30,00 kuna po osobi, a u opisu uplate molim Vas da navedete: "Donacija za pub quiz i naziv tima ili osobe za koju uplaćujete". Donacije se uplaćuju na IBAN HR2023400091110050409 otvoren u PBZ banci. Donirati možete i bez sudjelovanja na kvizu te u tom slučaju ljubazno Vas molimo da u opis plaćanja navedete samo: "Donacija". 

Prijave se zaprimaju putem Google forme do popunjenja svih mjesta. U slučaju da se sva mjesta ne popune putem Google forme, prijave su također moguće i na licu mjesta uplatom u gotovini.

Vidimo se u Caffe&pizza bar Urban na adresi Trg John F. Kennedy 6b, 10 000 Zagreb.

Vaše prijateljice i prijatelji,
Rotaract klub Zagreb