Predavanje: Boris Blažinić - EMOCIONALNA INTELIGENCIJA put k uspjehu

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 31 ožujka, 2022 - 18:30 do 22:00
Adresa: 
Miramarska Cesta 24
Zagreb
Hrvatska

Drage prijateljice i prijatelji, RC Zagreb City 1850 priprema vam zanimljivo predavanje, a naš gost je BORIS BLAŽINIĆ je profesor psihologije, sudski vještak za psihologiju, predavač, trener, konzultant i licencirani Coach.

Vodi već jedanaest godina na temelju dugogodišnjeg iskustva u zemlji i inozemstvu Centar za razvoj osobnosti d.o.o. i Institut za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala. Proveo je (od 2002. do 2022.) 1456 treninga u koje je uključeno 13,934 polaznika. Angažiran je od strane kompanija i organizacija kao što su Emerson, Alstom, Siemens, OMV, Kaufland, Oracle, Messer,Johnson & Johnson, Sberbank, Hartmann, Croatian Telekom, Raiffeisen Bank, Volksbank, Unikredit bank, European Broadcasting Union, Merkur Insurance Croatia, Merkur International Holding (MIHAG), Violeta, Croatia Control, Ministarstvo financija – Porezna Uprava, Siac-Krupa kabine, NATO, Ministarstvo Obrane RH...

Član je Sektorskog vijeda Ministarstva obrazovanja RH za vrednovanje kvalifikacija, zanimanja i kompetencija za psihologiju, Stručnog vijeda ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Nacionalnog foruma za cjeloživotno obrazovanja pri Vladi RH, Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva, Uprave Instituta za stres i traumu, International Association of NLP Institutes, International Association of Coaching Institutes.

CILJEVI PREDAVANJA:

  • upoznati i razumjeti samog sebe i druge
  • razumijeti zašto radimo to što radimo, mislimo i osjedamo
  • naučiti što je emocionalna inteligencija i kako ju povedati
  • naučiti koje emocije imamo i koju nam poruku šalju
  • razumjeti uzroke negativnih misli, emocionalnih stanja,
  • dobiti smjernice kako raditi na sebi – spoznati, obuzdati i oplemenitisebe
  • upoznati Mindware® psihoprofil – uputstvo za upotrebu sebe
  • otkriti kako otključali svoj unutarnji potencijal...

Razumijevanje osobnosti vam jasno i detaljno otkriva kako različiti ljudi doživljavaju svijet, misle, osjedaju i reagiraju, te daje mogudnost da poštujete i uživate u osobnim razlikama, gradite i održavate kvalitetne odnose s obitelji, prijateljima, klijentima, suradnicima... Zamislite kako bi život bio drugačiji da imate svojevrsno ‘Uputstvo za upotrebu i razvoj samog sebe’ putem kojeg možete spoznati svoje slabosti i istinske potrebe, svoje potencijale i mogudnosti, životne i radne vrijednosti, shvatiti zašto upravo funkcionirate na takav način – kako bi živjeli ispunjeniji život.

Molimo da se za predavanje prijavite na mail: msakoman@gmail.com. Lokacija je Hotel International, četvrtak 31.3.2022. od 18.30 sati. Cijena večere iznosi 120 kn.