Online aukcija knjiga

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
utorak, 26 travnja, 2022 (Cijeli dan) do nedjelja, 1 svibnja, 2022 (Cijeli dan)
Adresa: 
Aleja kralja Zvonimira 1
Varaždin
Hrvatska

Online aukcija knjiga

Tko? Rotaract klub Varaždin i Interact klubovi Varaždin i Samobor

Što? Online aukcija knjiga

Kada? 26.04. do 01.05.2022. godine

Zašto? Poticanje na čitanje na „klasičan“ način i prikupljanje sredstava u dobrotvorne svrhe

Gdje i kako? Knjige za aukciju prikupljene su od članova Rotaract, Interact i Rotary klubova – knjige su očuvane, kvalitetne i zanimljive za potencijalne kupce – prodaja se vrši putem facebook stranice Rotaract kluba Varaždin (https://www.facebook.com/racvarazdin)

Svaka knjiga ima početnu preporučenu donaciju od 10,00 kuna, svaki bid iznosi minimalno 10,00 kuna.

Sve knjige koje nam preostanu, dakle koje ne uspijemo prodati, izložiti ćemo u holu Prve gimnazije Varaždin na štandu Interact kluba Varaždin uz preporučenu donaciju od minimalno 10,00 kuna koje će se stavljati u posebnu kutiju za to namijenjenu.

Cilj? Sva prikupljena sredstva išla bi za pomoć Ukrajini, od prihvatnog centra u Varaždinskim toplicama ćemo pribaviti točne informacije što je konkretno potrebno- primjerice higijenske potrepštine i ovisno o skupljenom iznosu bi kupili maksimalan mogući broj artikala i osobno dostavili u mjesecu svibnju

Napomena: Plaćanje kupljenih knjiga vrši se na žiro račun Rotaract kluba Varaždin IBAN HR7623600001102223873, a preuzimanje je moguće uživo na sastancima klubova organizatora ili slanje poštom. U tom slučaju trošak poštarine snosi kupac.