Mozak i post-covid sindrom

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
petak, 29 travnja, 2022 - 19:00 do 21:00
Adresa: 
Veleučilište u Karlovcu - Atrij znanja, Trg J.J.Strossmayera 9
Karlovac
Hrvatska

Mozak i post-covid sindrom

Rotary klub Karlovac-Dubovac organizira tradicionalno predavanje i humanitarni domjenak u sklopu obilježavanja  „ 21. Tjedna mozga u Hrvatskoj“ pod nazivom "Mozak i post-covid sindrom". Predavanje će biti  u petak, 29. travnja 2022. u 19.00 sati, Veleučilište u Karlovcu - Atrij znanja, Trg J.J.Strossmayera 9,  Karlovac.

Predavači i teme:

  1. Ervin Jančić:  Mozak i post-covid sindrom
  2. Bojan Matijević: Nutraceutici i funkcionalna hrana: održavanje mozga zdravim
  3. Ivan Štedul: Otkvačena matematika kao trening za mozak
  4. Marko Ožura: Šetnje šumom i mozak

Prikupljenim novčanim sredstvima Rotary klub Karlovac-Dubovac pružiti će humanitarnu pomoć izbjeglicama iz Ukrajine koji su svoj privremeni dom pronašli na području Karlovačke županije.

Slogan akcije "Suosjećamo jer se sjećamo" u par riječi opisuje naše osjećaje prema onima koji su bili primorani napustiti svoj dom i svoje najbliže.  

Cijena ulaznice iznosi 100,00 kuna, a može se rezervirati kod prijatelja Damira Karina, damir.karin@rkr.hr, 091/646 0008 te uplatiti na  poseban humanitarni račun Rotay kluba Karlovac-Dubovac kod Erste banke: IBAN HR7524020061500119101 (za akciju "Suosjećamo jer se sjećamo").

Ulaznice se mogu kupiti i na sam dan akcije na mjestu održavanja događaja.  Ako ste u mogućnosti i voljni možete donirati i dodatni iznos, za što će biti izdana posebna potvrda.

Osim vrlo korisnih saznanja o post-covid sindromu, prehrani i vježbama koje blagotvorno djeluju na mozak i tijelo, uživati ćemo i u izvanrednoj glazbi Aleksandra Baića (The Voice Hrvatska) i prijatelja.

Po odbitku  troškova domjenka, preostali prikupljeni iznos koristit će se u navedenu humanitarnu svrhu, jer svi sudionici nastupaju besplatno, a suorganizator VELEUČILIŠTE U KARLOVCU  prostor ustupa bez naknade.

Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju!

Predsjednik RC Karlovac-Dubovac 2021/2022

Damir Furdek