Internet: Friend or Foe?

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 17 rujna, 2020 - 19:30 do 22:00
Adresa: 
Miramarska 24
Zagreb
Hrvatska

Dragi prijatelji,

bit će nam izrazito drago ako nam se pridružite na predavanju našeg prijatelja dr. sc. Nikole Protrke na temu privatnosti i anonimnosti u moderno doba.

Postoji li uopće privatnost danas, kako se zaštititi, na što paziti, što tehnološke tvrtke sve znaju o nama i zašto se za podatke kažu da su zlato 21.stoljeća moći ćete saznati u četvrtak, u 19:30h, u Hotelu Internacional.

Nikola je zaposlen u MUP-u RH. Radio je na poslovima kriminalističke policije, i to poslovima općeg i gospodarskog kriminaliteta, kriminalističke analitike, kompjuterskog kriminaliteta, voditelj Operativno-komunikacijskog centra policije i Odjelu za sprječavanje nereda na sportskim natjecanjima.

Također radi na Visokoj policijskoj školi te je nositelj i izvoditelj nastave kolegija Forenzika digitalnih dokaza.  Kao gost predavač sudjeluje u nastavi na Sveučilištu u Zagrebu - Pravnom fakultetu, kolegij Pravo informacijskih sustava, Fakultetu elektrotehnike i računarstva, kolegij Računalna forenzika, Filozofskom fakultetu, kolegij Pedagogija, te na Visokom učilištu Algebra kolegija Sigurnost, privatnost i etičnost digitalnih podataka.
 
Cijena večere iznosi 100kn.
 
Prijavite se brzo jer je broj mjesta ograničen.
 
Prijave preko Rotary Connecta ili na email tajnika kluba tinviduka@gmail.com