Humanitarni WineTasting u Splitu? Wine not?!

Klub: 
Split 305

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
petak, 27 listopada, 2023 - 18:00 do 23:00
Adresa: 
Bottiglia Wine & Deli
Put Firula 37
Split
Hrvatska

"Wine not do good?" naziv je prvog klupskog projekta najmlađeg splitskog Rotary kluba, RC Split 305 u suradnji s Bottiglia wine & deli, novim hit mjestom u Splitu za sve ljubitelje vina te udrugom "Pisci za pisce". 

Zamišljeni koncept je humanitarno-edukativnog tipa, odnosno #WineTasting večer s humanitarnim ciljem; prikupljene donacije od kotizacija idu za tisak knjige/tematske zbirke o beskućnicima, koju potpisuju objavljivani i nagrađivani književnici splitske udruge Pisci za pisce, dok će prihod od prodaje njihove knjige biti doniran za potrebe velikog projekta Udruge MoSt "A di si ti?!" u prosincu ove godine.

U prekrasnom ambijentu ljetne terase Bottiglia wine&delia na Firulama, kušati ćete više vrsta vrhunskih vina i zalogajčića, a sve uz pratnju vrsnog sommeliera čiji je zadatak da istrenira vaša nepca. 

Za sve one koje oduševe vina, moći će i kupiti butelju/karton omiljenog vina, što će također biti svojevrsna donacija ovom humanitarnom projektu.

Napominjemo da su prijave ograničene na 40 sudionika, a donacijska kotizacija od 35 eura plaća se na licu mjesta. Krajnji rok za prijavu sudionika je 20. listopada.

  • GDJE? Bottiglia wine&deli, Put Firula 37, Split
  • KAD? 27. listopada u 18.00 sati
  • ZA KOGA? Za Udrugu Most!

Link za on-line prijave https://forms.gle/CGYy7NtHCGuY27f76

Vidimo se!