Humanitarni koncert "Zajedno za najmlađe"

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
utorak, 6 studenog, 2018 - 19:30
Adresa: 
Šoltanska 2
Split
Hrvatska

Na inicijativu Rotary klubova Split, Kaštela i Solin, a u suradnji i dogovoru s Klinikom za dječje bolesti te uz suglasnost KBC-a Split i nadležnog Ministarstva zdravstva, pokrenuta je velika humanitarna akciju koja ima za cilj prikupiti sredstva potrebna za nabavu medicinske opreme za Laboratorij za EEG, polisomnografiju i poremećaje spavanja s namjerom osnivanja i opremanja Laboratorija za medicinu spavanja za djecu.

Zanimljivost čitave akcije je i u tome što će biti realizirana kao međunarodni humanitarni projekt (Global Grant) uz pomoć partnerskih klubova iz Taiwana i Japana.  

U  humanitarnoj akciji sudjeluju i Medicinski fakultet u Splitu i njegov Studentski zbor te udruge studenata NeuroSplit i CroMSIC, Sveučilište u Splitu i Studentski zbor, Umjetnička akademija u Splitu i Glazbena škola Josipa Hatzea, Slobodna Dalmacija kao medijski pokrovitelj i brojni drugi mediji te šira lokalna zajednica.

Veliki Humanitarni koncert u sklopu akcije "Zajedno za najmlađe" održat će se u utorak 6. studenoga 2018. u amfiteatru Medicinskoga fakultetu na Križinama u 19.30 sati s glavnim gostima Petrom Grašom i Zoricom Kondžom, a sudjelovat će i studenti Sveučilišta u Splitu, Umjetničke akademije u Splitu i Glazbene škole Josipa Hatzea. Vašom nazočnošću na koncertu učinili biste nam posebnu čast i pomogli humanitarnu akciju. Umjesto ulaznica za koncert gosti će biti zamoljeni za donaciju u iznosu od 100 kn, a naši studenti i učenici donirat će prema svojim mogućnostima.

Molimo vas da se svi koji ste u mogućnosti odazovete ovoj izuzetnoj humanitarnoj akciji i date svoj doprinos. U ime svih organizatora i brojnih aktivista koji sudjeluju u humanitarnoj akciji unaprijed zahvaljujemo svima.

Račun za donacije:

  • IBAN: HR9423300031545058631
  • Opis plaćanja:  Donacija za hum. projekt «Zajedno za najmlađe»
Prilozi: 
Image icon plakat_final.png