Humanitarni koncert za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice "Zoran Predin i gosti" - KD Vatroslav Lisinski, 27. ožujka 2023.

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
ponedjeljak, 27 ožujka, 2023 - 20:00 do 22:00
Adresa: 
Trg Stjepana Radića 4
Zagreb
Hrvatska

Drage prijateljice, dragi prijatelji,

U povodu nastavka humanitarnoga djelovanja našeg Rotary kluba Zagreb Gradec za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice, najavljujemo veliki glazbeni spektakl u Lisinskom: po prvi puta zajedno nastupit će Zoran Predin sa svojim gostima Anjom Rupel i Davorom Gopcem. Očekuje nas spektakularna glazbena večer, prepuna hitova, dobre glazbe i i još sjajnije atmosfere. Zorana Predina pratit će njegov vrsni sastav Damirov Django Group bend, a nakon dugo vremena doživjet ćemo u živo i duet Anje Rupel i Davora Gopca.

Prihodi ovog koncerta namijenjeni su završetku obiteljske kuće koje je Rotary klub Zagreb Gradec započeo graditi na području pogođenom potresom. Korisnici će biti mlade obitelji s djecom čiji su domovi uništeni u potresu i od tada žive u stambenim kontejnerima. Više o našim aktivnostima: https://rczg.hr/
 
Kako bi došli do toga cilja, trebamo vašu pomoć i vaše ruke – da zajedno s nama zaplješćete u ritmu hitova jednog od najvećeg kantautora s ovih prostora i njegovih jednako poznatih gostiju. Pozivamo vas na glazbeni super-spektakl „Zoran Predin i gosti“ 27. 3. 2023. u Koncertnoj dvorani Lisinski, požurite po svoje ulaznice!
 
Ulaznice su u prodaju na blagajni KDL-a i putem mrežne stranice ulaznice.hr, a cijene ulaznice iznose 20€, 23€, 27€ i 33€.
 
 

Hvala na podršci!