Humanitarni karnevalski bal - 37. Međunarodni riječki karneval

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 22 veljače, 2020 - 10:45 do 23:45
Adresa: 
Trg Riccarda Zanelle 1.
Rijeka
Hrvatska

Poštovani,

pozivamo Vas da u subotu, 22. veljače  i u nedjelju, 23. veljače 2020., budete naši gosti na 37. Međunarodnom riječkom karnevalu, iznimno važnom dijelu naše pučke tradicije i uspješnoj hrvatskoj turističkoj atrakciji.

Grad Rijeka, Rotary Club Rijeka – Sv. Vid, Turistička zajednica grada Rijeke i Pomorski i povijesni muzej Hrvatskoga primorja Rijeka pozivaju Vas da s pratnjom prisustvujete Humanitarnom karnevalskom balu, koji će biti održan u subotu, 22. veljače 2020. godine u 21 sat u palači Pomorskoga i povijesnoga muzeja Hrvatskoga primorja Rijeka (Guvernerova palača), Trg Riccarda Zanelle 1.

Kao što Vam je poznato, karnevalski Bal tradicionalno ima i svoju humanitarnu svrhu, koja je ovoga puta namijenjena nabavci specijalno prilagođenog kombi vozila (minibusa) za prijevoz osoba s invaliditetom u našem gradu. Pozivamo Vas da se i Vi pridružite ovoj akciji svojim prilogom od najmanje 400 kn ili 55 eura za kupnju ulaznice za Bal koja vrijedi za dvije osobe.

Humanitarni karnevalski bal prethodit će završnoj karnevalskoj povorci, koja će idućega dana, u nedjelju, 23. veljače 2020. godine biti održana na riječkome Korzu.

U godini u kojoj naš grad nosi titulu Europske prijestolnice kulture, stvarajući tako trajno kulturno nasljeđe, Rijeka se iznimno ponosi svojim karnevalom. Karnevalska tradicija jedan je od temelja identiteta Rijeke koji predstavljamo Europi i svijetu kao Luka različitosti.

Ako ste zainteresirani molim vas da nas kontaktirate do 07. veljače na sljedeće emailove zlatan.car@uniri.hr i/ili a.predovan@notar-predovan.hr . 

Radujemo se vašem sudjelovanju.

 

S poštovanjem,

Zlatan Car

Predsjednik Rotary Club Rijeka – Sv. Vid