Humanitarni karnevalski bal

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 2 ožujka, 2019 - 21:00 do nedjelja, 3 ožujka, 2019 - 03:00
Adresa: 
Muzejski trg 1
Pomorski i povijesni muzej Hrvatskoga primorja Rijeka (Guvernerova palača)
Rijeka
Hrvatska

Rotary Club Rijeka–Sveti Vid, Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke i Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka pozivaju Vas da s pratnjom prisustvujete Humanitarnom karnevalskom balu, koji će biti održan u subotu, 2. ožujka 2019. godine u 21 sat u palači Pomorskoga i povijesnoga muzeja Hrvatskoga primorja Rijeka (Guvernerova palača), Muzejski trg 1.

Kao što Vam je poznato, tradicionalno se u sklopu Bala organizira i humanitarna akcija, koja je ovoga puta namijenjena Klinici za dječju kirurgiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Prikupljena sredstva bit će utrošena za nabavku potrebne medicinske opreme. Veselilo bi nas da se i Vi pridružite ovoj akciji svojim prilogom od najmanje 400 kn ili 55 eura za kupnju ulaznice za Bal koja vrijedi za dvije osobe.

Humanitarni karnevalski bal prethodit će Velikoj karnevalskoj povorci (36. Međunarodnom riječkom karnevalu), koja će idući dan, u nedjelju, 3. ožujka 2019. godine biti održana na riječkom Korzu.

Stoga Vas pozivamo da sudjelujete u ovoj velikoj manifestaciji, čime ćete dati značaj njegovanju tradicije našega kraja, pružiti podršku organizatorima i veselje svim sudionicima, među kojima će biti i strani diplomati, poslovni partneri te predstavnici lokalnih, regionalnih i državnih vlasti.

Radujemo se Vašoj potvrdi sudjelovanja na Balu u sklopu 36. Međunarodnog riječkog karnevala do 22. veljače 2019. na: rotarysvvid@gmail.com

Po primitku Vaše potvrde, dostavit ćemo ulaznice za Bal.


Uplate za ulaznice možete uplatiti osobno ili kao donaciju u ime vašeg trgovačkog društva:

ROTARY CLUB RIJEKA - SVETI VID

51 000 RIJEKA, PODKOLUDRICU 4

IBAN: HR5224840081100243544

POZIV NA BROJ: OIB DRUŠTVA, OIB FIZIČKE OSOBE ILI DATUM ROĐENJA

SVRHA UPLATE: DONACIJA U NOVCU-HUMANITARNI BAL GUVERNEROVA 2019