Humanitarne karaoke "Za osmijeh djeteta u bolnici"

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
petak, 20 prosinca, 2019 - 20:00
Adresa: 
Ul. Juraja Habdelića 4
Varaždin
Hrvatska

Pozivamo vas da nam se pridružite 20.12.2019. godine s početkom u 20:00h  u Medinoj škrinji na sada već tradicionalnim humanitarnim karaokama. Ovaj put u suradnji sa Društvom naša djeca sakupljamo novčana sredstva za projekt "Za osmijeh djeteta u bolnici" koji ove godine obilježava 20 godina postojanja. Ovaj hvalevrijedan projekt pomaže mališanima da prebrode najteže trenutke tijekom boravka u bolnici.

Božić je vrijeme darivanja i osmijeha na licu nakon primljenih darova, vrijeme u kojem nikome ne bi trebala biti uskraćena božićna čarolija, a najmanje našim mališanima. Zato se morate odazvati našem pozivu na humanitarne karaoke. Već sad je pravo vrijeme da počnete pripremati glasnice i pjesme koje želite pjevati! 

Ukoliko posjedujete slikovnice, igračke i slično, slobodno ih ponesite  sa sobom u Medinu škrinju i ubacite ih u našu kutiju! Mi ćemo ih proslijediti mališanima na odjelu pedijatrije i dječje kirurgije OB Varaždin.

Ukoliko se želite prijaviti i otpjevati pjesmu u humanitarne svrhe bi trebali donirati 10kn (preporučena donacija), a za potpuni doživljaj možete nominirati svoje drage (i ne toliko drage) prijatelje. Ukoliko osoba koju ste nominirali odbije prihvatiti nominaciju, “mora” u humanitarne svrhe donirati iznos od 20 kuna.

Najbolje (i najgore) pjevače očekuju vrijedne nagrade! 

Pozivamo sve da se ohrabre i pokažu svoje pjevačke talente te vjerujemo da ćemo, uz vašu pomoć, osim odlične zabave uspjeti uljepšati ove blagdane mališanima na odijelima OB Varaždin! 

Sva prikupljena novčana sredstva, slikovnice i igračke omogućit će djeci na odjelu pedijatrije i dječje kirurgije OB Varaždin da im dani tamo provedeni budu ispunjeni dječjom zabavom i osmjehom.

 

Facebook dogadaj: 

https://facebook.com/events/964799400542299/?ti=cl