Humanitarna večera „Black and white party“

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 21 studenog, 2019 - 19:00 do 23:30
Adresa: 
Hotel Royal u Opatiji
Ul. Viktora cara Emina 10
Opatija
Hrvatska

Dragi prijatelji,

srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite na humanitarnoj večeri „Black and white party“ u organizaciji Hrvatske udruge poslovnih žena Krug i Rotary cluba Rijeka – Sveti Vid.

Humanitarna večera će se održati 21. studenog 2019. u hotelu Royal u Opatiji (Ul. Viktora cara Emina 10). Okupljanje započinje u 19 sati, a službeni početak večere je u 20 sati. Cijena ulaznice je 350 kuna, a osim trosljednog menija i pića dobrodošlice, u nju je uključen zabavni program za koji će se pobrinuti grupa Venus, Nikolina Tomljanović i RiS dance centar Ivone Brnelić.

Na večeri će se održati i aukcija haljina dizajnerice Andree Anić Dokmanović, arhivskih vina i personaliziranih cigara, kao dodatan način prikupljanja sredstava za ovaj humanitarni cilj.

Sredstva će se prikupljati za program „Moje mjesto pod suncem“ udruge „Centar za strukturu dijaloga u Rijeci“. Radi se o programu koji već četiri godine pruža podršku socijalno i financijski ugroženoj djeci od 6 do 14 godina i njihovim obiteljima, s ciljem smanjenja prijenosa siromaštva s generacije na generaciju i stvaranja produktivnih i radno aktivnih mladih ljudi. Ovaj sveobuhvatni program uvažava individualnost djeteta ovisno o njihovim obiteljskim situacijama i željama, a uključuje sve od kreativnih radionica, pomoći u učenju i razvijanju dodatnih vještina do emocionalne i socijalne podrške, psihološkog savjetovanja i socijalnog mentorstva. Ovo je jedini program u Primorsko-goranskoj županiji koji kontinuirano radi s gotovo 50-ero djece i njihovim roditeljima, a 2018. godine je od Grada Rijeke i Volonterskog centra Rijeka dobio nagradu za najbolji volonterski program u gradu Rijeci. Sredstva prikupljena na humanitarnoj večeri uvelike će pomoći povećanju kapaciteta rada programa, a utrošit će se na zapošljavanje stručnog osoblja, nabavku prostora za rad i profesionalizaciju volontera kojih je zasad čak 40.

Karte se mogu rezervirati putem e-maila black.white.party2111@gmail.com . Molimo da uplate izvršite na: ROTARY CLUB RIJEKA – SVETI VID, IBAN: HR5224840081100243544, poziv na broj: OIB društva ili fizičke osobe, svrha uplate: DONACIJA U NOVCU.

Nadamo se da ćete svojim prisustvom podržati ovu dobrotvornu akciju. Radujemo se susretu i zajedničkoj večeri!

S poštovanjem,

Prof. dr. sc. Zlatan Car

Predsjednik RC Rijeka-Sv. Vid