Humanitarna akcija Opremanje edukativnog Down centra Split-21

Klub: 
Split Novi

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
nedjelja, 23 listopada, 2022 - 17:00
Adresa: 
Hatzeov perivoj 3
Split
Hrvatska

Dragi prijatelji,

Čast nam je pozvati Vas da budete dijelom humanitarne akcije koju organiziramo. Želja nam je u suradnji sa Udrugom za sindrom Down-21 opremiti njihov Edukacijski centar u Splitu. 

Morate znati kako se svake godine u prosjeku u Lijepoj našoj rodi 50 novih beba sa sindromom Down-21, pedeset naših malih anđela. U ovom trenutku, prema statističkim podacima, među nama je 1876 osoba sa Down-21 sindromom.

Morate i znati kako su naši “Downovci” čista dobrota, oni mogu i znaju učiti, oni se zabavljaju, oni nas dušom griju. No, trebaju našu pomoć. Akcijom želimo nabaviti opremu za provedbu edukacijskih, kako individualnih tako i grupnih aktivnosti. Plan nam je i opremiti senzornu sobu za najmlađe i sportski kabinet za sve članove. Na taj način bi stvorili Edukacijski Down centar Split 21. 

Ako bi na tom putu uspjeli i podići svijesti i razumijevanja za osobe s Downovim sindromom – onda smo uistinu na dobrom putu.

I vi nam možete pomoći.

Možete prisustvovati na revijalnoj nogometnoj utakmici u subotu, 8. listopada u 10 sati, na pomoćnom igralištu HNK Hajduk.

Garantiramo najtopliju atmosferu i nogometni "okršaj" članova Udruge za sindrom Down-21, članova Rotary klub Split Novi i Hajdukove ekipe "Special Power League" - sportske lige za djecu s teškoćama u razvoju.

Tjedan poslije pripremamo glazbeno prodajni program. Vrijeme: nedjelja 16. listopada s početkom u 10 sati. Mjesto: Riva, naravno. Zabava – zagarantirana!

Vrhunac akcije odviti će se u nedjelju, 23. listopada, s početkom u 17 sati u Časničkom domu Lora. Donosimo vam čaroliju! Predstavu našeg poznatog iluzioniste Luke Vidovića, pod nazivom "Magic show". 

Predstava je namijenjena cijeloj obitelji, a pouzdano oduševljava i velike i male. Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti na adriaticket.com[m1] .

Vašim sudjelovanjem u navedenim aktivnostima i donacijama pomažete u ostvarivanju sna, dajete svoj poticaj poboljšanju njihovog položaja u društvu. A to je, složiti ćete se, najvažnije.

Donacije možete uplatiti i na poseban račun otvoren za ovu akciju „Opremanje DOWN edukacijskog centra Split-21“ za vrijeme trajanja humanitarne akcije od 29.9.2022 do 27.12.2022:

Nositelj računa: ROTARY KLUB SPLIT NOVI

Banka: OTP banka d.d.

IBAN: HR5824070001500017679

SWIFT: OTPVHR2X

Opis uplate: „Donacija“

 

Zahvalni unaprijed, pozdravljamo vas od srca,

RC Split Novi.