Donacijska akcija "BUDIMO POTICAJ DAROVITIMA"

Klub: 
Vukovar

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 28 rujna, 2023 - 17:00 do 19:00
Adresa: 
Josipa Jurja Strossmayera 25
Vukovar
Hrvatska

Rotary klub Vukovar, u suradnji s Udrugom „Samo pozitivno“, 28. rujna, s početkom u 17 sati u rodnoj kući Lavoslava Ružičke, organizira donacijsku akciju u sklopu manifestacije Znanost za mlade u Vukovaru: „Budimo poticaj darovitima!“.

U današnjem svijetu koji se brzo razvija, darovita djeca su nam više nego potrebna kao i njihove natprosječne sposobnosti s kojima se treba itekako baviti. Zato smo se odlučili na suradnju sa udrugom “Samo pozitivno” i na ovoj već tradicionalnoj 7. manifestaciji prikupiti uz vašu pomoć dragi prijatelji donacije i financijsku pomoć s kojom ćemo stipendirati darovite učenike iz Vukovara i Vinkovaca.

Vjetar u jedra im je potreban za nastavak školovanja na fakultetima i financijska pomoć će im biti motivacija i nagrada za sav trud do sada i ubuduće. Kroz prethodne manifestacije učenici srednjih škola i fakulteta su imali priliku slušati i modelirati uspjeh vrhunskih znanstvenika i znanstvenica čak i jednog Nobelovca. Manifestacija je do sada okupila na tisuće sudionika i kroz motivirajuća predavanja i panel rasprave na aktualne teme poticala sudionike na cjeloživotno obrazovanje, kritičko promišljanje i daljnje školovanje.

“Ovogodišnji događaj ima za cilj premostiti jaz između generacija, potičući zanimljiv razgovor o skladnom odnosu između ljudi i umjetne inteligencije. Hvala vam unaprijed i budimo zajedno poticaj darovitima”, poručuju predsjednica Udruge “Samo pozitivno” Mara Majstorović, koja je i članica Rotary kluba Vukovar i predsjednik Rotary kluba Vukovar Goran Dragaš.

Donaciju možete uplatiti na račun Rotary kluba u Vukovaru: HR7624020061101041004

Datum manifestacije: 28.09.2023.

Vrijeme početka: 17:00 h

Mjesto: Kuća Lavoslava Ružičke u Vukovaru u ulici J. J. Strossmayera 25