Clay and Wine radionica

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 3 studenog, 2022 - 18:00 do 21:30
Adresa: 
Ul. Božene Plazzeriano 4, 42000, Varaždin
Varaždin
Hrvatska

Drage prijateljice i prijatelji,

Rotaract klub Zagreb i Rotaract klub Varaždin ove godine organiziraju radionicu Clay and Wine koja će se održati u dva termina i u dva grada! U Zagrebu će se održati 26. listopada 2022. godine s početkom u 19:00 sati na adresi Palmotićeva 57/1, dok će se u Varaždinu održati 3. studenog 2022. godine u Gospodarskoj školi.

Radionica Clay and Wine je zajednička akcija koju će voditi akademski umjetnik (slikar, restaurator i kipar) Ivan Radašić. Tokom dvosatnog trajanja radionice imat ćete priliku naučiti nešto o enologiji, isprobati vrhunska vina i naučiti osnove kiparstva. 

Sva sredstva od donacija ići će u svrhu ugradnje zubiju Josipu S. Josip je dvadesetogodišnji mladić iz Nove Gradiške koji je od ranog djetinjstva bio bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a sa 16 godina dijagnosticirana mu je akutna limfoblastična leukemija. Liječenje, odnosno kemoterapije oštetile su mu i uništile velik dio zubi te mu to danas uvelike utječe na kvalitetu života, stoga ćemo mu svi zajedno omogućiti novi početak i bolju kvalitetu života!

Donacije za članove Rotary kluba iznose 300 kuna, a za članove Rotaract kluba i ostale 150 kuna. Uplata je moguća na račun ili po dolasku.

Ukoliko uplaćujete putem računa, u opisu uplate molimo Vas da navedete: "Donacija za Clay and Wine". Donacije se uplaćuju na IBAN HR2023400091110050409 otvoren u PBZ banci. Donirati možete i bez sudjelovanja na radionici te u tom slučaju ljubazno Vas molimo da u opis plaćanja navedete samo: "Donacija".

Kako bi se prijavili na radionicu i osigurali svoje mjesto, molimo Vas da ispunite anketu! 

Link na registraciju: LINK

U slučaju nemogućnosti sudjelovanja na radionici molimo Vas da nam javite jer je broj mjesta ograničen.

 

Vidimo se!

Vaše prijateljice i prijatelji,

Rotaract klub Zagreb i Varaždin