Charity E-concert with World-Class Performers

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
ponedjeljak, 4 svibnja, 2020 - 20:00 do 23:00
Adresa: 
Praška 2
Zagreb
Hrvatska

Rotary E-klub Hrvatska Vas poziva na dobrotvorni E-koncert, koji će se održati u ponedjeljak 4. svibnja u 20 sati u izravnom prijenosu na YouTube kanalu.
Troje naših svjetski poznatih glazbenika - gitarist Petrit Çeku, pijanistica Martina Filjak, te violončelistica Kajana Pačko - nastupit će iz svojih domova.

E-koncertom želimo pomoći obnovu koncertne dvorane i zgrade Hrvatskog glazbenog zavoda, koja je netom nakon renovacije pretrpjela golemu materijalnu štetu uslijed potresa.

E-koncert možete slušati iz svojih domova na sljedeći način:

1. “kupite ulaznicu”, tj. donirajte preporučeni iznos od 100 ili više HRK do nedjelje 3. svibnja na:

Ime računa: Rotary E-Klub Hrvatska E-koncert
IBAN: HR0723400091511068625
SWIFT: PBZGHR2X
Privredna banka Zagreb d.d. Zagreb, Radnička cesta 50

2. pošaljite e-mail sa svojim punim imenom i prezimenom na: prijava.ekoncert@gmail.com. Na Vaš e-mail natrag poslat ćemo Vam link za spajanje na E-koncert jedan sat prije početka prijenosa.

Cjelokupni iznos prikupljen prodajom ulaznica, tj.donacija, bit će u potpunosti doniran Hrvatskom glazbenom zavodu.

Nakon E-koncerta pozivamo Vas na E-druženje i razgovor s umjetnicima, Rotary članovima te predstavnicima Hrvatskog glazbenog zavoda - u 21 sat na platformi Microsoft Teams. Tom prilikom ćemo i objaviti aktualno stanje te prikupljeni iznos donacija.
Ako želite sudjelovati na E-druženju preporučamo da unaprijed instalirate Microsoft Teams aplikaciju na svojim mobilnim uređajima, a link za spajanje poslat ćemo Vam zajedno s linkom za E-koncert.

Podržimo zajedno najstariju koncertnu dvoranu u Zagrebu i vratimo “hramu glazbe” njegov izgubljeni sjaj, a mnogobrojnim umjetnicima i glazbenicima njihovu omiljenu pozornicu.

Srdačno Vas pozdravljamo i veselimo se skorom virtualnom susretu!

Aktualno stanje Hrvatskog glazbenog zavoda:
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/video/vijesti/383059/vrijedna-palaca-u-centru-zagreba-zatvorila-vrata-trebamo-850000-kuna-za-sanaciju-stete/

https://www.hgz.hr/

http://petritceku.com/
http://www.martinafiljak.com/
https://www.kajanapacko.com/