Budi i ti djed Mraz: skupimo igračke nove za mirnije snove 15.12. - 18.12.

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 16 prosinca, 2021 - 17:00 do 21:00
Adresa: 
Frankopanska ulica 20
Zagreb
Hrvatska

Sudjeluj i ti u humanitarnoj akciji „Budi i ti djed Mraz: skupimo igračke nove za mirnije snove“ koju organizira Rotaract klub Zagreb Gradec u suradnji s agencijom Hearth i prodavaonicom Carta Magica.

1) Od 15. do 18. prosinca 2021. godine pretvaramo Game and hobby shop Carta Magica (Frankopanska ulica 20) u HAPPY CENTAR.
U tom periodu donesi i doniraj NOVE igračke (igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i druge didaktičke materijale za igru) i time razveseli djecu s područja pogođenih potresom kojima će igračke biti podijeljene tijekom nadolazećih blagdana, a s dijelom igračaka opremit će se i dvije HAPPYCENTAR IGRAONICE.

2) Dođi i na BOARD GAME NIGHT
16. prosinca 2021.
od 17h do 21h
na kojem ćemo promovirati ovu akciju, ali se i svi skupa zabaviti u igraonici Carta Magica (Frankopanska 20).

Budući da se večer drustvenih igara održava u zatvorenom prostoru, ne zaboravi ponijeti masku i COVID potvrdu ili PCR test

O kampanji "HAPPYCENTAR - Igračke nove za mirnije snove", pokrenutoj od strane Saveza izviđača Hrvatske, više možete pročitati na stranici: www.happycentar.com.

Kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Kampanju su službeno podržali Europska Komisija, Hrvatski sabor, Ministarstvo hrvatskih branitelja te Pravobraniteljica za djecu. Dosad su se u kampanju uključile izviđačke udruge širom Hrvatske, brojni drugi partneri kampanje, tvrtke, vrtići, škole i druge organizacije, a sada i mi, prijatelji iz Rotaract kluba Zagreb Gradec.