Božićna Rotary (s)Trka

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 17 prosinca, 2020 (Cijeli dan) do četvrtak, 24 prosinca, 2020 (Cijeli dan)
Adresa: 
Kumičićeva 3b
Rijeka
Hrvatska

Rotary klub Rijeka Novi Val vas poziva na sudjelovanje u humanitarnoj akciji „Božićna Rotary (s)Trka“. Akcija se odvija od 17. do 24. prosinca 2020. s ciljem da korisniku, Udruzi za promicanje dobrobiti djece „Portić“, dodijelimo cjelokupni novčani iznos kojeg prikupimo akcijom. Udruga Portić od 2006. kontinuirano provodi niz projekata, programa i aktivnosti namijenjenih djeci, njihovim roditeljima i široj zajednici. Sredstva prikupljena akcijom bit će utrošena za provedbu programa "Tete i barbe pričalice"

Akcija „Božićna Rotary (s)Trka“ je osmišljena kao virtualno natjecanje u brzom hodanju. Natjecanje za cilj ima da pojedinac prikupi čim više prijeđenih kilometara u 7-dnevnom razdoblju, na epidemiološki odgovoran način. Vrijednost startnine je 5,00 EUR. Za sudjelovanje u virtualnoj utrci potrebno se registrirati na mrežnoj stranici https://bozicna-rotary-strka.jmvirtualraces.com/ gdje se i uplaćuje startnina od 5,00 EUR. Po izvršenoj uplati startnine svaki će sudionik dobiti potpuni pristup akciji putem aplikacije „JUST MOVE – KEEP CONNECTED“. Aplikaciju je potrebno instalirati na pametne telefone/satove i na taj način sudjelovati u „Božićnoj Rotary (s)Trci“ s bilo koje lokacije te u bilo kojem trenutku od 17. do 24 prosinca.

Pobjednik natjecanja je onaj sudionik koji prikupi najveći broj prijeđenih kilometara. Prvim trima sudionicima po najvećem broju prijeđenih kilometara automatski će biti dodijeljena vrijedna nagrada. Također, svi sudionici akcije koji u razdoblju provedbe projekta ukupno prijeđu više od 45 kilometara, sudjelovat će u izvlačenju u kojem će najsretniji dobiti vrijedne nagrade.

Hodajte, trčite, krećite se, skupljajte kilometre i sredstva za udrugu Portić i pridružite nam se u Božićnoj Rotary (s)Trci.