Božićna akcija RC Zagreb Gradec: ukrasite svoj dom majstorovom grafikom i pomognite mladim talentima

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 17 prosinca, 2020 - 19:30 do 21:30
Adresa: 
Isidora Kršnjavoga 1
Zagreb
Hrvatska
  • Ukratko: Pozivamo sve prijatelje na našu akciju - Zoom sastanak, prikupljanje donacija i podjelu grafika, uz izravan prijenos iz ateljea akademskog slikara Baneta Milenkovića. Pročitajte puni tekst  poziva, a katalog i poziv možete pronaći dolje ili ovdje: https://bit.ly/3n6aPjC (Poziv) i https://bit.ly/37M0QJD (Katalog).

Rotary klub Zagreb Gradec za svoje rotarijanske prijatelje organizira posebnu izložbu na kojoj ćete biti u mogućnosti osigurati da se na zidovima vaših domova nađu radovi naših vodećih akademskih umjetnika. Naime, naš član, renomirani akademski slikar Bane Milenković donirao je u dobrotvorne svrhe jedan dio svoje arhive grafika (uključujući i jedno ulje na platnu), a mi ćemo omogućiti da se i Vi u istu akciju uključite, donirajući Fondu za stipendiranje mladih talenata našega Kluba preporučene iznose.

U četvrtak, 17. prosinca u 19.30 sati naš klub svoj će redoviti sastanak otvoriti i vama. Ovaj puta, taj će se sastanak iznimno održati iz ateljea našega umjetnika Baneta. Na njemu će biti fizički prisutni članovi povjerenstva za provedbu Božićne akcije, a drugi naši članovi (uz vas kao goste) bit će prisutni online.

Sastanku možete pristupiti preko sljedeće Zoom poveznice:
https://us02web.zoom.us/j/76291235744?pwd=SjhHeWFkOHgxUWlET25ZNkN5aVVYQT09, meeting ID: 762 9123 5744, Passcode: 5zmJA7.

Prije ovoga sastanka omogućujemo vam da prema katalogu u prilogu ove poruke rezervirate jednu ili više grafika. Istodobno, omogućujemo Vam da preporučene donacije uplatite na  račun našega Kluba uz naznaku „Božićna akcija“. Molimo Vas da najkasnije do 17. prosinca u 12 sati potvrdu o Vašoj uplati uz naznaku broja slike ili slika iz kataloga koje ste rezervirali pošaljete na email adresu tmrhorvat@gmail.com.

Na našem Zoom sastanku objavit ćemo koji su prijatelji dobili koje grafike. U slučaju da se više prijatelja javilo za pojedinu grafiku te stoga nemamo dovoljno njenih primjeraka za donaciju, one će biti dodijeljene onim prijateljima čije smo izraze interesa uz potvrde o uplati donacije prve primili (first come first served), a kao znak zahvale moći će izabrati jednu od preostalih grafika. One od vas koji su posebno zainteresirani za pojedino djelo mogu njegovu raspoloživost provjeriti na telefonski broj naše tajnice Tamare Horvat, 098 766 642.

Iznimno, ulje na platnu pod brojem 14 i naslovom „More“ bit će dodijeljena prijatelju koji ponudi  najveću donaciju našemu fondu do kraja našeg online druženja.

Eksponati iz kataloga koji preostanu nakon vaših email izraza interesa, moći će se tijekom našega online susreta također steći, a prijateljima koji su za njih zainteresirani bit će omogućeno da svoje donacije najave tijekom sastanka.

Podaci za uplatu donacija su sljedeći:

RC Zagreb Gradec
IBAN: HR0823600001101355104
Poziv na broj (model: 99, ostalo prazno)
Svrha: Božićna akcija