Bila Jednom Jedna Pusa

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 10 prosinca, 2022 - 17:00 do 21:30
Adresa: 
Korzo
Rijeka
Hrvatska

Ove godine Vraćamo se na Advent s našim humanitarnim fotkanjem ispod imelice poznatog vam već naziva “Bila Jednom Jedna Pusa”.

Ove godine osim mnoštva fotki i pusa očekuje vas i jedno zeleno, trbušasto, krzneno stvorenje u obliku kruške, prćastog nosa s mačjim licem i ciničnim karakterom. Znate li o kome se radi?
Jos ćemo vam malo pomoći. Imao je strasnu misiju ukrasti Božić, ali srce mu se promijenilo utjecajem veselog blagdanskog duha članova Rotary kluba Rijeka Novi val. Naime rekli su mu da će sva prikupljena sredstva donirati Udruzi Nada – Udruga Zena Operiranih Dojki iz Rijeke.

Fotkati se možete ispred Poglavarstva Grada Rijeke 26.11.2022 i 10.12.2022 od 16:30 do 21:30. Ispred objektiva ste Vi, a iza Vas spremno čekaju nasi divni riječki fotografi Ante Jurjević, Viktor Pravdica, Damir Zamaklar, Josip Knapić – Ginger Traveler i Mateo Levak.

Budite i vi kao Grinch, otopite led oko ❤️, nabacite osmijeh na lice i pridružite nam se na humanitarnom fotkanju. Budimo podrška ovim hrabrim ženama.