e-Predavanje

Predavanje: Informacijska Sigurnost i Privatnost na Internetu

Kao jedan od neizostavnih aspekta života i pokretač prema boljoj budućnosti je Internet, te je potrebno i osigurati njezinu infrastrukturu i podatke, kako bi mogli uživati u online blagodatima. Ljudska potreba za osjećajem zaštićenosti, sigurnosti i privatnosti na internetu je glavni pokretač za stvaranjem grane našega današnjeg predavanja.
Tema koju obrađujemo je Informacijska Sigurnost i Privatnost na Internetu. Informacijska sigurnost je grana računalnih znanosti u kojoj su uključene sigurnost na internetu, sigurnosti mreža, te sigurnosti aplikacija i operacijskih sustava.

Unlimited slots left.

Smijehom protiv korone: Vol.2

[SMIJEHOM PROTIV KORONE VOL II]

Rotary Club Zagreb City 1850 nastavlja pomagati samostalnim umjetnicima koji su preko noći ostali bez primanja zbog zabrane rada kazališta i dvorana  i poziva vas u četvrtak, 14.svibnja u 20h na online stand-up nastup jednog od najboljih, ako ne i najboljeg, hrvatskog stand-up komičara – Vlatka Štampara!

Unlimited slots left.

Debljina-pandemija za koju se ne razvija cjepivo

Rotary klub Zagreb Medveščak organizira predavanje pod naslovom "Debljina-pandemija za koju se ne razvija cjepivo".  Predavač je članica kluba, prijateljica, prim.dr.sc Maja Baretić, endokrinolog i dijabetolog,  voditelj Referentnog centra za debljinu Republike Hrvatske koji je ujedno i Suradni Centar Europskog društva za izučavanje debljine (Collaborating Centre for Obesity Management of European Association for the Study of Obesity COMs-EASO). 

Unlimited slots left.

KORONA POSLIJE KORONE - 5: OČEKIVANJA I EFEKTI FINANCIJSKE INDUSTRIJE U DOBA I NAKON KORONE HR/EU

ROTARY CLUB ZAGREB ILICA organizira

ON LINE - PANEL br.5

u sklopu tema:

"KORONA POSLIJE KORONE"

"Očekivanja i efekti financijske industrije u doba i nakon Korone HR/EU"

Pridružite nam se na javnom panelu u srijedu 06.svibnja od 20:00 sati gdje ćemo razgovarati sa:

Martina Drvar – Viceguvernerka HNB-a, Članica upravnog odbora EBA-e;
Boris Lalovac – Saborski zastupnik i ex ministar financija RH;
Davor Huić - Predsjednik Udruge „Lipa“;
Andrej Grubišić – Partner u Grubišić & Partneri.

Unlimited slots left.

Panel br.4 "KORONA NAKON KORONE" - Utjecaj COVID-a 19 na hrvatsko tržište rada

Rotary club Zagreb Ilica organizira javni panel br.4 pod nazivom "KORONA POSLIJE KORONE" sa temom "Utjecaj COVID-a 19 na hrvatsko tržište rada"

Obraditi ćemo teme: On line vacany index (OVI), utjecaj nezapamćenog prekida ekonomskih i društvenih aktivnosti uslijed COVID 19 pandemije na hrvatsko tržište rada te koje su implikacije na hrvatsku ekonomiju.

Gost je dr.sc. Marina Tkalec, Viši znanstveni suradnik na Ekonomskom institutu.

Moderator panela je Daniel Hinšt, član Rotary kluba Zagreb Ilica.

Unlimited slots left.

PREDAVANJE: Radno pravo u kontekstu pandemije

Rotary klub Rijeka Novi val organizira predavanje pod naslovom "Radno pravo u kontekstu pandemije". Gost predavač je Goran Trbojević, dipl. iur. Od 2005. djeluje u sustavu visokog obrazovanja, kao tajnik, izvršni direktor za korporativno pravo i predavač pravne grupe predmeta. Od 2011. na EFFECTUS studij financije i pravo nositelj je predmeta 'Radno pravo'. Predavač je i na seminarima i programima obrazovanja odraslih.

Unlimited slots left.

Otvoreni panel - KORONA POSLIJE KORONE

ROTARY CLUB ZAGREB ILICA PONOVO ORGANIZIRA ZANIMLJIVU RASPRAVU/PANEL - KORONA POSLIJE KORONE?

TEME: Nakon zdrastvene krize suočavamo se s ovom gospodarskom. Što se može poduzeti, što je zadatak države a što lokalne samouprave? Što mogu učiniti banke i HNB? Što nikako ne smijemo propustiti. Koje greške ponavljamo iz 2008/09, a koje su prave mjere poduzete? Kakva nas budućnost očekuje, kako se ponašati i mnoga druga pitanja

PANELISTI:

Unlimited slots left.

Stranice