District Event

RYLA Panonnica 2019.

Ovogodišnja RYLA koja se organizira u prelijepoj Slavoniji,  namijenjena je mladim liderima u dobi od 18-30 godina. Naš prijatelj Goran Matoš i ekipa iz Slavonije dala si je truda kako bi cjelokupni program i organizacija bili na visokom nivou.
U prilogu je pozivnica sa programom pa vas molim da proslijedite svojim članovima te apelirate na mlade da se uključe u ovaj program koji traje od 10.-12.10.2019. Cijena je pristupačna, iznosi 600 kn po osobi, a sve dodatne informacije možete dobiti direktno od Gorana Matoša i Nataše Cikač.

Unlimited slots left.

Rotary bal Slavonski Brod 2019

Poštovani

Srdačno i prijateljski pozivamo Vas da nam se pridružite na Rotary balu i svečanoj večeri 02. ožujka s početkom u 19:30 u dvorani “Prestige”, Ulica Dr.Mile Budaka 1, u Slavonskom Brodu.

Tijekom večeri zabavljat će nas grupa Twist off i ujedno će biti upriličena dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, a sav prihod namijenjen je za nabavku laptopa za troje izvrsnih srednjoškolaca.

119 slots left.

ICC Inter-regionalni projekt Dunav i Sava

Sukladno planu ICC aktivnosti za ovu Rotary godinu, održat će se  sastanak hrvatske ICC koordinacijei, koji cemo u dogovoru sa srpskom ICC koordinacijom održati u Sremskoj Mitrovici u Srbiji pod nazivom “Inter-regionalni projekt Dunav i Sava”. 
Nakon sastanka u Sremskoj Mitrovici planiran je istog dana popodnevni povratak prema Hrvatskoj i cjelovečernje druženje hrvatske ICC koordinacije s noćenjem u objektu Iločki podrumi, Ilok, Hrvatska.

Unlimited slots left.

Stranice