U organizaciji Rotary kluba Vukovar održan je humanitarni stand-up nastup

Slika korisnika Karmen Orlović Mudri
Karmen Orlović Mudri 11 prosinca, 2023 - 14:06
Klub: 
Vukovar

U organizaciji Rotary kluba Vukovar u subotu, 9. prosinca, održan je humanitarni nastup hrvatskog stand up komičara Gorana Vinčića koji je inače rođeni Vukovarac. Puna dvorana Hrvatskog doma imala je priliku sat i pol uživati u šalama Vinče koji je još jednom pokazao i dokazao se kao jedan od ponajboljih hrvatskih stand up komičara. I ovoga puta Vinča je razgovarao s gledateljima pri čemu su posebnu privilegiju imali oni u prvim redovima. Nekima od njih će ova predstava ostati dugo u sjećanju, a sve je pratilo puno smijeha.

Kako smo i najavili putem ovoga nastupa, koji je bio otvoren za sve građane, Rotary klub Vukovar je prikupljao sredstva za opremanje senzorne sobe u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Dr. Juraj Njavro Vukovar. Riječ je o projektu u koji je Rotary klub Vukovar uključen gotovo tri godine.

Sinoć sam na poziv Gorana Dragaša i u organizaciji Rotary kluba Vukovar odradio humanitarni nastup za opremanje vukovarske bolnice. I moram reći da sam ponosan jer je publika pokazala veliko srce i rasprodala Hrvatski dom u samo 4 dana! Najdraži moji Slavonci i Srijemci, bilo je čast nastupati pred vama u rodnom gradu – napisao je Vinčić na svojim društvenim mrežama.

Predsjednik Rotary kluba Vukovar Goran Dragaš zahvalio je svim okupljenim gledateljima, koji su na nastup došli iz svih dijelova Vukovarsko – srijemske županije. Zahvalio je i svim djelatnicima Hrvatskog doma Vukovar, a posebno ravnateljici Ivanki Miličić. Ipak, posebna zahvala je upućena Goranu Vinčiću koji je odlučio na ovaj način pomoći ovu humanitarnu akciju Rotary kluba Vukovar.

Treba napomenuti i kako Rotary klub Vukovar tijekom godine organizira i provodi više akcija te da su postali prepoznatljiv dio zajednice ali i Distrikta. Nastup je bio javnog tipa u kojem su sudjelovali građani i rotarijanci.