Rotary Distrikt 1913 primio priznanje za projekt donacije termovizijskih kamera za zajednicu

Slika korisnika Sarah Srdar Žiljak
Sarah Srdar Žiljak 2 listopada, 2020 - 18:37

Ove godine dodijeljena je jubilarna deseta Hrvatska velika nagrada sigurnosti, u jedanaest kategorija, a njome se odaje priznanje pojedincima, tvrtkama, institucijama, lokalnoj zajednici i svima koji daju doprinos ostvarivanju i razvoju sigurnosti Republike Hrvatske.

Iznimno smo ponosni jer je ove godine Rotary Hrvatska dobitnik nagrade u dvije kategorije - Najbolji projekt NVO za sigurnost zajednice te Partnerstvo u osiguravanju sigurnosti - inicijative godine

Naime, radi se o projektu kojim je Rotary Hrvatska ove godine donirao 29 termovizijskih kamera zdravstvenim institucijama diljem Hrvatske, ukupne vrijednosti 2,9 milijuna kuna. Kamere služe za detekciju povišene tjelesne temperature te su izuzetno korisne za kontrolu na mjestima gdje je veliki protok ljudi, a osobito u bolnicama. Kompanije Tehnozavod Marušić i Dahua Technology su prepoznale vrijednost ovog projekta i svojim doprinosom pomogle u realizaciji.
Čestitke svima koji su pridonijeli akciji, a posebno velikom broju naših klubova koji su svojim donacijama omogućili ovaj projekt.