Održani DTA Online

Slika korisnika Sarah Srdar Žiljak
Sarah Srdar Žiljak 29 listopada, 2020 - 11:50

Distriktna skupština za obuku (DTA), održana je online tijekom prošlog tjedna u organizaciji Distrikta na Zoom platformi. 

21. listopada održan je DTA online za tajnice i tajnike klubova uz predavače Petra Gregurića – predsjednika RC Zagreb City 1850, Martinu Ivnik - tajnicu RC Sisak, Hrvoja Kenfelja – guvernera Distrikta i Tajanu Bašić – tajnicu Distrikta.

22. listopada uslijedio je DTA online za rizničarke i rizničare uz predavače Zorana Bubaša – rizničara Distrikta i Hrvoja Kenfelja.

Uz zahvalu svima prisutnima, sudionicima i predavačima, koji su večer radnog dana proveli uz online obuku, možemo biti ponosni na odličan odaziv, posebno uzevši u obzir da je među sudionicima bilo višegodišnjih tajnika i rizničara klubova, spremnih podijeliti i svoja iskustva u pravom rotarijanskom duhu.

Zahvaljujemo na sjajnom feedbacku i odličnim pitanjima.  Prezentacije će biti dostupne na našem Rotary.hr, a prezentaciju s uputama i savjetima za uspješan mandat tajnica i tajnika kluba možete pronaći i na sljedećem linku: https://bit.ly/3m6VH4C