Održana humanitarna akcija Velika vina za veliku stvar

Slika korisnika RotaryHR Administrator
RotaryHR Admini... 9 lipnja, 2023 - 14:53

Velika humanitarna akcija Rotary kluba Zagreb Ilica održana je 31. svibnja 2023. u zagrebačkom restoranu Lido.
Sva prikupljena sredstva biti će donirana obitelji malog Franje Kalfića kako bi djelomično pokrila iznimno velike troškove daljnje rehabilitacije, nakon preboljenja leukemije i  zahtjevne transplantacije pluća.
Zadaća je i dužnost svakog čovjeka brinuti o onima kojima je pomoć najpotrebnija, a poglavito ako se radi o djeci koja predstavljaju našu budućnost. Humanitarne akcije poput ove brišu podjele u društvu kojima se bavimo svaki dan te nam pokazuju kako oko nas postoje ljudi kojima je pomoć nužna kako bi imali svjetliju budućnost. Nama je cilj ovim putem pomoći čitavoj obitelji koja se susrela s puno više teških trenutaka nego većina nas, ali koja ne odustaje i nastavlja se boriti. 
Sredstva su prikupljana putem  aukcije  vina poznatih hrvatskih vinara koji su odlučili biti dijelom ove humanitarne večeri.
Cjelovečernji program vodio je dinamični duo Maja Šuput i Franjo Ridjan, dok se za glazbeni dio večeri pobrinuo Neno Belan. Za sve goste večeri najukusnije je zalogaje pripremao MasterChef Melkior Bašić. 

Rotary klub Zagreb Ilica zahvaljuje svim uzvanicima i donatorima koji su podržali ovu humanitarnu akciju.