Od ideje preko START UP-a do uspjeha

Slika korisnika Marina Salopek Kasunić
Marina Salopek ... 24 studenog, 2023 - 13:37

Rotary klub Karlovac - Dubovac i Nikola Tesla Experience Center organizirali su 23.11.2023. panel raspravu "Od ideje preko START UP-a do uspjeha".

Atmosfera je bila odlična a za to su bili zaslužni panelisti Domagoj Boljar Earthbound sneakers, Filip Trezner Izvan fokusa, Damir Škrtić mobilityONE, Josip Bišćan Infinum, te moderatorica Martina Marušić Britvec.

Zahvaljujemo se što su se na ovome događaju pridružili i prijatelji iz RC Zagreb Ilica, RC Velika Gorica, RC Karlovac i prijateljice iz Inner Wheel kluba Karlovac.

Zahvaljujemo se i prijatelju Stevici Kuharskom iz RC Zagreb Ilica koji ohrabrio mlade ljude iz publike da krenu slijediti svoje snove te prezentirao Rotary Fellowship of Startup Investors – RING. Više na: https://ringfellowship.org/

Zahvaljujemo se županici Martini Furdek Hajdin što je svojim prisustvom i prigodnom riječi podržala rad rotary kluba Karlovac Dubovac te prepoznala vrijednost koju dajemo zajednici.

Zahvaljujemo se svim gostima, ravnateljima, profesorima, učenicima i studentima koji došli i naučili nešto više o start up-ovima i kako je u životu najvažnije – biti uporan!

Cijelu Panel raspravu možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=gzmuMFbfR0k