Nebeski sjaj Božićnog bala: Rotary klub Zagreb predstavlja humanitarni projekt 'Srce na Kvadrat'

Slika korisnika Alen Šimec
Alen Šimec 13 prosinca, 2023 - 08:59
Klub: 
Zagreb

Božićni bal organiziran od strane Rotary kluba Zagreb, pod nazivom "Srce na kvadrat", predstavljao je izuzetan humanitarni projekt za 2023. godinu. Predsjednik Rotary kluba Zagreb, gospodin Siniša Bjelica, predvodio je ovu nesebičnu inicijativu koja je okupila članove kluba i ostale članove Rotary zajednice koji su podržali ovu hvalevrijednu misiju.

Bal se održao u predivnom ambijentu hotela Esplanada Zagreb, gdje je svaki detalj odavao notu elegancije i radosti koja prati božićno razdoblje. Prostor je bio ukrašen u duhu blagdana, stvarajući toplu atmosferu koja je poticala ljude na zajedništvo i dijeljenje radosti s drugima.

Glavni moto ovogodišnjeg humanitarnog projekta bio je "Srce na kvadrat", simbolizirajući dvostruki izraz ljubavi i brige prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svi prihodi od Božićnog bala namijenjeni su humanitarnim projektima koje je Rotary klub Zagreb odabrao kako bi podržao zajednicu i pružio pomoć onima u potrebi.

Gospodin Siniša Bjelica, kao predsjednik Rotary kluba Zagreb, istaknuo je važnost solidarnosti i humanitarnog djelovanja u zajednici. Njegova posvećenost ideji "Srce na kvadrat" odrazila se u energiji i entuzijazmu koji su obilježili ovaj događaj. Gosti su uživali u nezaboravnom večernjem programu, koji je uključivao glazbu, ples, te posebne trenutke zajedništva.

Rotary klub Zagreb ima bogatu povijest djelovanja u zajednici, a Božićni bal "Srce na kvadrat" dodatno je naglasio njihovu predanost humanitarnom radu. Projekt je okupio ljude različitih pozadina, ali s istim ciljem – pružiti podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Ovaj Božićni bal nije samo bio prilika za zabavu i druženje, već je imao trajan utjecaj na zajednicu, ostavljajući iza sebe osjećaj zajedništva i ljubavi prema bližnjima. Rotary klub Zagreb, pod vodstvom gospodina Siniše Bjelice, nastavlja s svojom misijom pružanja pomoći i podrške onima koji to trebaju, ostavljajući dubok i pozitivan trag u srcima svih koji su sudjelovali u ovom nesvakidašnjem događaju.